Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Απίστευτο: Βρείτε πως βρέθηκε εκεί η 5άρα! (+video)

Ελλάδα 13:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Απίστευτο: Βρείτε πως βρέθηκε εκεί η 5άρα! (+video)

ΝΕΑ

Απίστευτο: Βρείτε πως βρέθηκε εκεί η 5άρα! (+video)

ΝΕΑ

Μία BMW 5 εντοπίστηκε από κάμερα κινητού να στέκεται σε μία εντελώς απίστευτη θέση κάθετα προς την άσφαλτο.

Advertisement
Advertisement

Το που μπορεί να καταλήξει ένα αυτοκίνητο μετά από κάποιο ατύχημα ή τρακάρισμα κανείς δεν μπορεί να προβλέψει. Και έχουμε δει διάφορες σκηνές από τέτοιου είδους καταστάσεις που πολλές φορές σοκάρουν.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, τα πράγματα είναι ακόμα πιο περίεργα, καθώς δύσκολα μπορείς να δεις ένα αυτοκίνητο να στέκεται όρθιο κάθετα στον δρόμο, με το πορτ-μπαγκάζ να ακουμπάει στην άσφαλτο και τη μάσκα να κοιτάζει τον ουρανό.

Από το video που καταγράφει την σκηνή βλέπουμε ότι η 5άρα έχει φθάσει σε αυτή την κατάσταση καθώς έχει χτυπήσει πάνω σε ένα στύλο της ηλεκτροδότησης και κρατιέται σε όρθια θέση επειδή μάλλον ακουμπά πάνω στο καλώδιο στήριξης της κολόνας.

Advertisement
Advertisement

Το τι προηγήθηκε δεν το γνωρίζουμε ούτε αναφέρεται στο video. Υπάρχει πάντως πολύ σοβαρή πιθανότητα ο οδηγός να ήταν μεθυσμένος.

Αυτό μπορούμε να το συμπεράνουμε από το γεγονός ότι ανοίγει την πόρτα του και αντί να βγει προσεκτικά σκάει από ύψος στο έδαφος.

Και στη συνέχεια προσπαθεί μόνος του να τραβήξει το βαρύ αυτοκίνητο από το πίσω μέρος. Κάτι που ακόμα και αν το κατάφερνε, η ορμή που θα είχε το όχημα σίγουρα θα οδηγούσε σε σοβαρό τραυματισμό του.

Advertisement

Από εκεί και πέρα δεν γνωρίζουμε με ποιον τρόπο τελικά ο οδηγός κατάφερε να απομακρύνει το αυτοκίνητό του. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι κέρδισε την δική του θέση στην εφήμερη δημοσιότητα του διαδικτύου και ότι σίγουρα θα χρειαστεί πολλά λεφτά για να συμμαζέψει την παλιά 5άρα του.

Yeah, just pull that off the support wire……
by u/InundateTheIgnorant in IdiotsInCars

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δείτε τη νέα ταινία δράσης της BMW. Με ηλεκτρικό! (+video)
H BMW XM στην Ελλάδα – Δείτε τις τιμές
Τι νέο θα παρουσιάσει η BMW; (+video)