Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Χορηγία-χρυσάφι της Yokohama με την Τσέλσι

Ελλάδα 18:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Χορηγία-χρυσάφι της Yokohama με την Τσέλσι

ΝΕΑ

Χορηγία-χρυσάφι της Yokohama με την Τσέλσι

ΝΕΑ

Από ικανοποίηση τρίβει τα χέρια του ο Jose Mourinho, καθώς από τη νέα σεζόν θα αυξηθεί σημαντικά το διαθέσιμο ποσό για μεταγραφικές κινήσεις. Η Τσέλσι ανακοίνωσε την υπογραφή 5ετούς χορηγικής συμφωνίας με την ιαπωνική εταιρεία ελαστικών Yokohama, η οποία θα διαφημίζεται στη φανέλα της δημοφιλούς αγγλικής ομάδας.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Σύμφωνα με την Daily Telegraph, η συμφωνία θα αποφέρει στην Τσέλσι ετησίως το ποσό των 40 εκατ. λιρών (54 εκατ. ευρώ). Η έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών έχει οριστεί για τον προσεχή Ιούλιο, οπότε η Yokohama θα εμφανιστεί στη φανέλα της Τσέλσι την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Η εταιρεία ελαστικών – που στη χώρα μας εκπροσωπείται από το 1959 μέσω της Θεοχαράκης ΑΕ  θα έχει και τη δυνατότητα εκτεταμένης διαφήμισης στο γήπεδο Στάμφορντ Μπριτζ. Θα μπορεί να «εκμεταλλευτεί» επίσης το λογότυπο, τους παίκτες αλλά και τον προπονητή της Τσέλσι, σε διαφημιστικές και άλλες προωθητικές της ενέργειες.

Η συμφωνία των 40 εκατ. λιρών είναι υπερδιπλάσια από αυτή που είχε η Τσέλσι με την κορεάτικη εταιρεία ηλεκτρονικών Samsung (18 εκατ. λίρες). Πλέον μόνο αυτή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Chevrolet (53 εκατ. λίρες το χρόνο) είναι υψηλότερη στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Advertisement
Advertisement