Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Χειροπέδες σε 38χρονο που έκλεβε καταλύτες στο Χαλάνδρι

Ελλάδα 7:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χειροπέδες σε 38χρονο που έκλεβε καταλύτες στο Χαλάνδρι

ΝΕΑ

Χειροπέδες σε 38χρονο που έκλεβε καταλύτες στο Χαλάνδρι

ΝΕΑ

Μετά από έρευνα που πραγματοποίησε η ΕΛΑΣ στο Ταξί του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4 καταλύτες καθώς επίσης και ειδικά εργαλεία αφαίρεσής τους.

Advertisement
Advertisement

Στη φάκα της Ελληνικής Αστυνομίας έπεσε ένας ακόμη κλέφτης καταλυτών αυτοκινήτων στην περιοχή των Βορείων Προαστίων που είχε «χτυπήσει» τουλάχιστον έξι οχήματα τον τελευταίο μήνα.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης τα ξημερώματα της 4ης Απριλίου στο Χαλάνδρι συνέλαβαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας έναν 38χρονο για διακεκριμένες κλοπές κατ΄εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα.

Advertisement
Advertisement

Λίγο πριν τη σύλληψη του, συνεργοί του 38χρονου αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν καταλύτη από όχημα στο Χαλάνδρι, με τον 38χρονο να τους αναμένει σε ταξί πλησίον του σημείου. Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που έφτασαν στο σημείο, τον εντόπισαν, τον ακινητοποίησαν και τον οδήγησαν στο Τ.Α. Χαλανδρίου.

Μετά από έρευνα που πραγματοποίησαν στο ταξί, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4 καταλύτες, που προηγουμένως είχαν αφαιρεθεί και εργαλεία κατάλληλα για αφαίρεση καταλυτών.

Από την προανακριτική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Χαλανδρίου, εξιχνιάστηκαν επιπλέον πέντε περιπτώσεις κλοπών καταλυτών, που σημειώθηκαν κατά τον τελευταίο μήνα στην περιοχή. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ξάφριζαν καταλύτες από ΙΧ στον προαστιακό σταθμό
«Πιτσιρικάδες» έκλεβαν καταλύτες αυτοκινήτων στο Χαλάνδρι!
Στη «φάκα» της ΕΛΑΣ σπείρα που έκλεβε καταλύτες!