Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Χειμερινές δοκιμές για το ανανεωμένο Audi Ε-tron Sportback

Ελλάδα 16:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Χειμερινές δοκιμές για το ανανεωμένο Audi Ε-tron Sportback

Mobility

Χειμερινές δοκιμές για το ανανεωμένο Audi Ε-tron Sportback

Mobility

Η Audi έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τις δοκιμές του ανανεωμένου E-Tron Sportback κατά τη διάρκεια των δοκιμών σε περιβάλλον με ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες.

Advertisement
Advertisement

Μια σειρά από εικόνες κατά τη διαδικασία των χειμερινών δοκιμών του ανανεωμένου E-Tron Sportback έδωσε στη δημοσιότητα η Audi.

Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε επίσημες φωτογραφίες από την Audi για το μοντέλο που βρίσκεται στο τελικό στάδιο των δοκιμών του πριν το λανσάρισμα. Το καμουφλάζ καλύπτει το μπροστινό και το πίσω άκρο αλλά μπορούμε να διακρίνουμε τους πανομοιότυπους προβολείς Matrix LED και τα πίσω φώτα full-LED.

Advertisement
Advertisement

Ομοίως και ο αεραγωγός του προφυλακτήρα εμπρός, είναι ανασχεδιασμένος και περιμένουμε όταν θα «φύγει» το καμουφλάζ, να δούμε την singleframe μάσκα εμπρός που θα είναι στο μεγαλύτερό μέρος της, κλειστή. Στο πρωτότυπο που βλέπουμε στις φωτογραφίες, διακρίνονται και κανονικοί εξωτερικοί καθρέπτες, ενώ είναι ήδη διαθέσιμες οι κάμερες που τους αντικαθιστούν, από την υπάρχουσα κιόλας γενιά του μοντέλου.

Θα πρέπει να περιμένουμε για τα αποκαλυπτήρια του μοντέλου προκειμένου να καταλήξουμε στο αν ισχύουν οι φήμες για τη νέα, μεγαλύτερη μπαταρία που θα εξασφαλίζει αυξημένη αυτονομία έως τα 600 χιλιόμετρα με μια φόρτιση. Τόσο το e-tron, όσο και το e-tron Sportback που βλέπουμε στις φωτογραφίες, θα εξακολουθούν να χρησιμοποιούν την πλατφόρμα MLB.

Advertisement

Το ανανεωμένο μοντέλο αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα μέσα στους επόμενους μήνες, με το εμπορικό του ντεμπούτο να πραγματοποιείται πριν την αλλαγή του χρόνου.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ανανέωση για το Audi E-Tron
Γιατί τα εμπρός ελαστικά στο Audi RS3 των 400 ίππων είναι μεγαλύτερα από τα πίσω;
Audi: Ο V6 TDI θα καίει και φυτικά έλαια