Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ανανέωση για το Audi E-Tron

Ελλάδα 7:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανανέωση για το Audi E-Tron

ΝΕΑ

Ανανέωση για το Audi E-Tron

ΝΕΑ

Σε λίγους μήνες από τώρα, θα έχουμε μπροστά μας την ανανεωμένη μορφή του E-Tron, καθώς και του E-Tron Sportback. Τα οποία βρίσκονται στο τελικό στάδιο δοκιμών από την Audi.

Advertisement
Advertisement

Όπως και στο αμάξωμα, έτσι και στην καμπίνα, οι αλλαγές θα είναι σημαντικές και θα φέρνουν τα top ηλεκτρικά της Audi σχεδιαστικά πιο κοντά στο εμβληματικό Q8.

Η κλειστή μάσκα μπροστά διατηρείται, όπως και το αντίστοιχο κάτω μέρος του προφυλακτήρα σε σχέση με τα μοντέλα που κυκλοφορούν τώρα (φωτογραφίες). Τη διαφορά θα κάνουν κάποιες λεπτομέρειες που θα εντοπίζονται στα φωτιστικά σώματα και σε λοιπές λεπτομέρειες. Στο εσωτερικό,  περιμένουμε να δούμε την τελευταία εκδοχή του ψηφιακού πίνακα των οργάνων, καθώς και τη νέα οθόνη για το σύστημα infotainment.

Advertisement
Advertisement

Η Audi δεν έχει ανακοινώσει ημερομηνία για τα επίσημα αποκαλυπτήρια, ωστόσο αυτό είναι κάτι που εμείς περιμένουμε να συμβεί στους επόμενους μήνες. Κάτι που σημαίνει πως τα δύο facelift μοντέλα θα είναι διαθέσιμα στο δίκτυο της Audi από την αρχή του 2023 στις κατά τόπους αγορές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Kosmocar-Audi: 5 νέοι ταχυφορτιστές στην Ελλάδα
Νέα Audi Q7 και Q8 plug in hybrid: Χωρίς συμβιβασμούς
Έρχεται ανανέωση και για το Audi A6