Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Chevrolet Corvette του 1980 με 1.477 μίλια!

Ελλάδα 8:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Chevrolet Corvette του 1980 με 1.477 μίλια!

ΝΕΑ

Chevrolet Corvette του 1980 με 1.477 μίλια!

ΝΕΑ

Με μόλις 1.477 μίλια στο κοντέρ της, η Corvette του 1980 που αναζητά νέο ιδιοκτήτη είναι αναμφίβολα μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση για συλλέκτες και όχι μόνο.

Advertisement
Advertisement

 

Η Chevrolet Corvette C8 θεωρείται από πολλούς μια από τις ομορφότερες γενιές του μοντέλου αλλά και ένα από τα χαρακτηριστικότερα μοντέλα μιας ολόκληρης εποχής. Στη προκειμένη περίπτωση, έχουμε μπροστά μας ένα αυτοκίνητο που προφανώς πέρασε τα 39 του χρόνια σε απόλυτα ελεγχόμενες συνθήκες, μια και σύμφωνα με όσα αναφέρει ο ιδιοκτήτης (που το πουλάει μέσω ebay) έκανε κάθε χρόνο ελάχιστες διαδρομές, ίσα για να μένει σε καλή λειτουργική κατάσταση. Είναι πρακτικά καινούργιο, μια και σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα από την ημέρα που πουλήθηκε ως καινούργιο, έχει κάνει 1.477 μίλια (2.377 χιλιόμετρα).

Advertisement
Advertisement

Ο ιδιοκτήτης του υποστηρίζει πως όλα τα ανταλλακτικά είναι αυτά της εργοστασιακής τοποθέτησης, πλην της μπαταρίας που είναι αλλαγμένη πρόσφατα. Συνοδευτικά του αυτοκινήτου διατίθενται όλα του τα έγγραφα από την παραγγελία του, έως την παράδοση και φυσικά το βιβλίο συντήρησης. Ο V8 κινητήρας λειτουργεί άψογα και η απόδοσή του είναι 230 ίπποι. Συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, ενώ από τη λίστα του έξτρα εξοπλισμού διακρίνεται η ύπαρξη κεντρικού κλειδώματος, κλιματισμού αλλά και γυάλινων αφαιρούμενων τμημάτων από την T-Top οροφή. Από τις φωτογραφίες φαίνεται η εκπληκτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το αυτοκίνητο, που σίγουρα θα βρει και μάλιστα σύντομα, τον επόμενό του ιδιοκτήτη μια και η τιμή πώλησης που έχει η συγκεκριμένη Corvette, είναι 32.500$ (28.940€).

Advertisement

Advertisement

Advertisement