Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Chevrolet Corvette Final Edition, για την Ευρώπη

Ελλάδα 1:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Chevrolet Corvette Final Edition, για την Ευρώπη

ΝΕΑ

Chevrolet Corvette Final Edition, για την Ευρώπη

ΝΕΑ

Η παραγωγή της 7ης γενιάς της Chevrolet Corvette πλησιάζει στο τέλος της και η αμερικάνικη εταιρία παρουσίασε μία έκδοση με την οποία αποχαιρετά ουσιαστικά το coupe της για τις ευρωπαϊκές αγορές με την χαρακτηριστική ονομασία “Final Edition”.

Advertisement
Advertisement

 

Η παραγωγή της Corvette που γνωρίζουμε σήμερα φτάνει στο τέλος της και τι καλύτερο από το να ετοιμάσουν οι Αμερικάνοι μια τελευταία αποχαιρετιστήρια έκδοση για την Grand Sport αλλά και την Z06.

Advertisement
Advertisement

Τα στοιχεία εκείνα που ξεχωρίζουν τις “Τελικές Εκδόσεις” της 7η γενιάς της Chevrolet Corvette για τις ευρωπαϊκές αγορές εντοπίζονται μεταξύ άλλων, στα σπορ καθίσματα Competition, στα κεραμικά φρένα της Brembo με ίνες από ανθρακονήματα, στην συσκευή καταγραφής δεδομένων (performance data recorder) και στην ρύθμιση της ανάρτησης που εστιάζει περισσότερο σε περιβάλλον πίστας.

Κάποιες εκδόσεις θα είναι σύμφωνα με την ανακοίνωση διαθέσιμες και με το πακέτο “Z07”, όπως ονομάζεται το οποίο περιλαμβάνει και αεροδυναμικές βελτιώσεις (splitter και ποδιές από ίνες άνθρακα) αλλά και με τα ελαστικά Michelin Pilot Sprot Cup 2. Αν και δεν υπάρχουν διαθέσιμες φωτογραφίες η Chevrolet αναφέρει και άλλες διακοσμητικές αλλαγές στο εσωτερικό όπου έχε γίνει εκτεταμένη χρήση ανθρακονήματος με γυαλιστερό φινίρισμα.

Advertisement

Παράλληλα, η Final Edition θα είναι διαθέσιμη σε δύο ξεχωριστά μεταλλικά χρώματα Sebring Orange Tintcoat Metallic (πορτοκαλί) και Ceramic Matrix Gray Metallic (Γκρι).

Η τιμή της Final Edition για την γερμανική αγορά ανακοινώθηκε στα 116.500 ευρώ για την Grand Sport και στα 139.500 ευρώ για την Z06.

Advertisement