Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Chevrolet Corvette C8: Σε νυχτερινές δοκιμές στην πίστα (Video)

Ελλάδα 22:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Chevrolet Corvette C8: Σε νυχτερινές δοκιμές στην πίστα (Video)

ΝΕΑ

Chevrolet Corvette C8: Σε νυχτερινές δοκιμές στην πίστα (Video)

ΝΕΑ

Την είδαμε να δοκιμάζεται την ημέρα στον δρόμο και τώρα την βλέπουμε και σε δοκιμές εντός πίστας και μάλιστα τη νύχτα. Ο λόγος για την Chevrolet Corvette C8 και ίσως πιο συγκεκριμένα για την αγωνιστική έκδοση της νέας γενιάς του αμερικάνικου coupe. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Η νέα Chevrolet Corvette C8 με τον κινητήρα στο κέντρο αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της τη νέα χρονιά κάτι που δικαιολογείται και από τις πολλές εμφανίσεις που κάνουν τον τελευταίο καιρό τα καμουφλαρισμένα μοντέλα που χρησιμοποιούνται για δοκιμές.

Τελευταίο βίντεο που βρήκε το δρόμο του στο Διαδίκτυο είναι αυτό που μας δείχνει Corvette C8 σε εντατικές δοκιμές στην διάσημη πίστα Sebring στην Florida των Η.Π.Α. Σύμφωνα με τις αναφορές αυτό που βλέπετε στις οθόνες σας δεν είναι το μοντέλο παραγωγής αλλά η αγωνιστική έκδοση του, με την οποία η Chevrolet αναμένεται να λάβει μέρος σε διεθνείς αγώνες αντοχής όπως είναι ο θρυλικός αγώνας στο Le Mans.

Το αυτοκίνητο που βλέπουμε πάντως θα μπορούσε να είναι κάλλιστα και η πιο σκληροπυρηνική έκδοση του αμερικάνικου coupe, περισσότερο εστιασμένη στην πίστα αφού δεν υπάρχουν και μεγάλες διαφορές στο αμάξωμα σε σχέση με το μοντέλο που έχουμε δει να κινείται στο δρόμο. Εκτός βέβαια από την τεράστια αεροτομή και την ελεύθερη εξάτμιση.

Advertisement
Advertisement

Όπως και να έχει αυτό που κάνει εντύπωση είναι ο ήχος του κινητήρα που δεν θυμίζει κλασικό αμερικάνικο V8, ένα μοτέρ που πιστεύεται ότι θα έχει η νέα Corvette. Εσείς τι νομίζετε;