Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Chevrolet Corvette C8: Εντοπίστηκε σε δοκιμές στο δρόμο (Video)

Ελλάδα 23:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Chevrolet Corvette C8: Εντοπίστηκε σε δοκιμές στο δρόμο (Video)

ΝΕΑ

Chevrolet Corvette C8: Εντοπίστηκε σε δοκιμές στο δρόμο (Video)

ΝΕΑ

Με αρκετό καμουφλάζ, αλλά χωρίς μεγάλη δυσκολία στο να αναγνωριστεί ως ο αντικαταστάτης της C7, εντοπίστηκε από τον κατασκοπικό φακό η επόμενη γενιά του διάσημου αμερικάνικου coupe, για την οποία μάλιστα υπάρχει και σχετικό βίντεο. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Η ερχόμενη Corvette C8 με τον κεντρικά τοποθετημένο κινητήρα αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της στις διεθνείς εκθέσεις την ερχόμενη χρονιά και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε διαδικασία εντατικών δοκιμών.

To ενδιαφέρον του κοινού για τη νέα δημιουργία της Chevrolet είναι μεγάλο και οι που κατάσκοποι βρίσκονται σε εγρήγορση για κάθε πληροφορία που μπορεί να την αφορά δεν θα μπορούσα παρά να την απαθανατίσουν κάποια στιγμή σε δοκιμές.

Έτσι και έγινε λοιπόν και για του λόγου το αληθές υπάρχει και σχετικό βίντεο ντοκουμέντο το οποίο θα βρείτε στο τέλος του άρθρου. Σε αυτό το βίντεο η Corvette C8 παρουσιάζεται να πραγματοποιεί δοκιμές σε δημόσιο δρόμο, δίνοντας έμφαση στις γρήγορες εκκινήσεις από στάση. Προφανώς οι άνθρωποι της αμερικάνικης εταιρίας δοκιμάζουν και τελειοποιούν τα ηλεκτρονικά συστήματα του αυτοκινήτου αλλά και τον τρόπο που αυτά συνεργάζονται με το σύστημα μετάδοσης του αμερικάνικου coupe.

Advertisement
Advertisement

Προς το παρόν το μόνο πράγμα που έχει επιβεβαιωθεί για την Corvette C8 είναι η τοποθέτηση του κινητήρα της στο κέντρο, κάτι που αναμένεται να δώσει νέα δυναμικά χαρακτηριστικά έναντι του μοντέλου που αντικαθιστά και να κάνει το coupe της Chevrolet έναν άξιο αντίπαλο απέναντι στις προτάσεις των Ferrari, Lamborghini και McLaren.

Ανάμεσα στις φήμες που κυκλοφορούν για την Corvette C8 υπάρχουν και αυτές που αφορούν του κινητήρες της με έναν V8 χωρητικότητας 5,5 λίτρων να διατίθεται σε δύο εκδόσεις με 600 και 800 ίππους αντίστοιχα, ενώ φημολογείται και υβριδικό μοντέλο, με ηλεκτρικό μοτέρ να αναλαμβάνει την κίνηση των τροχών του εμπρός άξονα και συνολική απόδοση που πλησιάζει τους 1.000 ίππους.