Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Chevrolet Camaro Track με αγωνιστικό στήσιμο

Ελλάδα 23:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Chevrolet Camaro Track με αγωνιστικό στήσιμο

ΝΕΑ

Chevrolet Camaro Track με αγωνιστικό στήσιμο

ΝΕΑ

Έχοντας εξελιχθεί για οδηγούς που θέλουν ένα αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων για χρήση σε πίστα με το οποίο όμως θα μπορούν να κινηθούν και σε δημόσιους δρόμους, η νέα Camaro Track Concept παρουσιάστηκε επίσημα από τη Chevrolet.

Advertisement
Advertisement

Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Ανάμεσα στα στοιχεία που ξεχωρίζουν στη νέα πιστάδικη Camaro, είναι η ρυθμιζόμενη ανάρτηση Magnetic Ride, η οποία μειώνει κατά 30 χλστ. το ύψος από το έδαφος, το ηλεκτρονικό μπλοκέ, η διπλή σπορ εξάτμιση και τα ενισχυμένα φρένα της Brembo. Παράλληλα, η Chevrolet της προσφέρει ένα νέο bodykit που αποτελείται από εμπρόσθιο σπόιλερ, πίσω διαχύτη, πλαϊνές ποδιές, αλλά και μια special αεροτομή. Τα σκούρα κάτοπτρα των εμπρόσθιων φώτων, οι μαύρες ζάντες 20 ιντσών και το χαρακτηριστικό πράσινο εξωτερικό χρώμα, διαχωρίζουν επίσης αυτή την Camaro από τις υπόλοιπες.

H πιστάδικη Camaro διαθέτει τον 6,2 λίτρων V8 κινητήρα της Chevrolet με 453 ίππους και 617 Nm ροπής. Το μοτέρ αυτό συνδυάζεται με 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Αλλαγές έχουμε και στο εσωτερικό, με τη Chevrolet να προσθέτει μπάκετ καθίσματα της Recaro, σουέντ τιμόνι με επίπεδο κάτω τμήμα, σουέντ επίσης στο υποβραχιόνιο, αλλά και αλουμινένια πεντάλ. H Chevrolet τονίζει ότι σύντομα θα διαθέσει όλες τις παραπάνω αναβαθμίσεις για την Camaro στην Ευρώπη. Ήδη, στις Η.Π.Α. η αμερικάνικη εταιρεία προσφέρει όλα τα τμήματα αναβάθμισης της Camaro Track Concept μέσω του επίσημου δικτύου της.

Advertisement
Advertisement

 

 

 

Advertisement