Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Χαιρετίσματα από την Porsche στη Honda

Ελλάδα 6:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Χαιρετίσματα από την Porsche στη Honda

ΝΕΑ

Χαιρετίσματα από την Porsche στη Honda

ΝΕΑ

Μία αστεία ιστορία προέκυψε κατά το διάστημα εξέλιξης του ολοκαίνουριου Honda NSX, με την «αντίπαλη» Porsche να… «τρολάρει» για τα καλά τους Ιάπωνες! ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/seitanf1)

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα λοιπόν με το Automotive News, η ιστορία είχε ως εξής. Η Honda αγόρασε μία Porsche 911 GT3, για να τη χρησιμοποιήσει κατά τη διάρκεια των δοκιμών του hypercar της. Άλλωστε όταν προσπαθείς να γίνεις ο καλύτερος, εύλογο είναι να επιδιώκεις να τα βάλεις με ότι καλύτερο έχει να προσφέρει ο ανταγωνισμός.

Όμως η Porsche με κάποιο τρόπο έμαθε τη χρήση που είχε τελικά το εν λόγω μοντέλο και όταν αυτό επέστρεψε στην αντιπροσωπία που αγοράστηκε ύστερα από ανάκληση, ήρθε η ώρα για… παιχνίδι.

Οι Γερμανοί μπήκαν στον εγκέφαλο του οχήματος και είδα πως είχε πιάσει την τρομακτική ταχύτητα των 329 km/h! Άφησαν λοιπόν τότε ένα μήνυμα για τους συνάδελφούς τους: «Καλή τύχη Honda από όλους εμάς εδώ στην Porsche. Θα τα πούμε στην άλλη πλευρά»!

Advertisement
Advertisement

Porsche911GT3-act-a640

Η Honda χρησιμοποίησε για τον ίδιο λόγο και μία McLaren MP-12C αν και αυτό έγινε με τις ευλογίες της βρετανικής μάρκας, με την οποία άλλωστε συνεργάζονται στη Formula 1.