Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Χαμός σε Λυκαβηττό και Γαλάτσι!

Ελλάδα 4:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Χαμός σε Λυκαβηττό και Γαλάτσι!

ΝΕΑ

Χαμός σε Λυκαβηττό και Γαλάτσι!

ΝΕΑ

Η Τροχαία ακινητοποίηση 54 οχήματα και αφαίρεσε 134 άδειες κυκλοφορίας και 94 διπλώματα.

Advertisement
Advertisement

Πανικό προκάλεσαν στους ατίθασους οδηγούς οι ξαφνικοί έλεγχοι της Τροχαίας στην πλατεία Λυκαβηττού και στην Περιφερειακή  Γαλατσίου!

Μάλιστα κατά τους τροχονομικούς ελέγχους αφαιρέθηκαν εκατοντάδες άδειες κυκλοφορίας, δεκάδες διπλώματα και ακινητοποιήθηκαν δεκάδες οχήματα.

Advertisement
Advertisement

Ειδικότερα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας 14 έως 20 Νοεμβρίου 2022, η Τροχαία πραγματοποίησε ελέγχους στην Πλατεία Λυκαβηττού και στην Περιφερειακή Γαλατσίου (Αττικό Άλσος), στο πλαίσιο σχεδιασμού για την αποτροπή επικίνδυνων και αντικοινωνικών οδηγικών συμπεριφορών σε δημόσιες οδούς και χώρους.

Συνολικά βεβαιώθηκαν 601 παραβάσεις, για τις οποίες επιβλήθηκαν τα ανάλογα διοικητικά πρόστιμα εκ των οποίων οι 18 αφορούσαν σε οδήγηση προς επίδειξη ικανότητας, οι 54 σε στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, οι 78 σε θέση σε κυκλοφορία οχήματος χωρίς κατάλληλο σιγαστήρα, οι 90 σε μη χρήση ζώνης ασφαλείας, οι 91 σε μη χρήση προστατευτικού κράνους, οι 50 σε φιμέ τζάμια, οι 41 σε μη τοποθέτηση πινακίδας κυκλοφορίας, οι 39 σε μη εφοδιασμό με τον απαιτούμενο αριθμό καθρεπτών, οι 5 σε μη ισχύουσα ασφαλιστική κάλυψη οι 17 σε στέρηση ισχύοντος Δελτίου Τεχνικού Ελέγχου (Κ.Τ.Ε.Ο.) και 118 λοιπές παραβάσεις.

Επιπρόσθετα, αφαιρέθηκαν 94 άδειες ικανότητας οδήγησης, 135 άδειες κυκλοφορίας, 39 ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας και ακινητοποιήθηκαν 54 οχήματα και 18 εξ αυτών μεταφέρθηκαν με γερανό.

Advertisement

Η Τροχαία προειδοποιεί ότι οι έλεγχοι θα συνεχισθούν με την ίδια ένταση και σε άλλες περιοχές της Αττικής, που παρουσιάζουν αυξημένη και επικίνδυνη παραβατικότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Χωρίς δίπλωμα έμειναν 37 οδηγοί για κόντρες!
Νυχτερινό ντου της Τροχαίας για κόντρες και… ηχεία
Σοκ! Πάνω από 22.000 κλήσεις σε μόλις μία εβδομάδα!

Advertisement