Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Χωρίς δίπλωμα έμειναν 37 οδηγοί για κόντρες!

Ελλάδα 12:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χωρίς δίπλωμα έμειναν 37 οδηγοί για κόντρες!

ΝΕΑ

Χωρίς δίπλωμα έμειναν 37 οδηγοί για κόντρες!

ΝΕΑ

Η Τροχαία βεβαίωσε 147 παραβάσεις εκ των οποίων οι 98 για υπερβολική ταχύτητα και ακινητοποίησε 13 οχήματα.

Advertisement
Advertisement

Δίχως τέλος είναι οι έλεγχοι της Τροχαίας σε διάφορα σημεία της χώρας ώστε να αποτρέψει τις κόντρες οχημάτων και να διασφαλίσει ομαλή και ασφαλή κίνηση των πολιτών στους κεντρικούς οδικούς άξονες.

Αυτή τη φορά στο στόχαστρο των τροχονομικών δράσεων εισήλθε η Παραλιακή Λεωφόρος στην Αττική όπου η αστυνομικοί πραγματοποίησαν 430 ελέγχους και βεβαίωσαν 147 παραβάσεις στο Παλαιό Αεροδρόμιο, στον Λαιμό Βουλιαγμένης και στο Δέλτα Βάρκιζας.

Advertisement
Advertisement

Οι στοχευμένες δράσεις και εξειδικευμένοι τροχονομικοί έλεγχοι της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, πραγματοποιήθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής 8 Μαΐου στους οποίους συμμετείχαν αστυνομικοί του Α΄ Τμήματος Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής, του Τμήματος Τροχαίας Καλλιθέας και των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής.

Συνολικά διενεργήθηκαν 430 τροχονομικοί έλεγχοι οδηγών και οχημάτων και βεβαιώθηκαν 147 παραβάσεις, για τις οποίες επιβλήθηκαν τα ανάλογα διοικητικά πρόστιμα. Πιο αναλυτικά, οι 98 παραβάσεις που βεβαιώθηκαν αφορούσαν σε υπερβολική ταχύτητα, οι 24 για οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος, οι 11 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, οι 5 για μη χρήση κράνους, οι 4 για επικίνδυνους ελιγμούς, οι 3 για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, η μία για ανασφάλιστο όχημα και μία για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη.

Advertisement

Επιπρόσθετα, αφαιρέθηκαν 5 ζεύγη πινακίδων και ισάριθμες άδειες κυκλοφορίας οχημάτων καθώς και 37 άδειες ικανότητας οδήγησης ενώ παράλληλα ακινητοποιήθηκαν 13 οχήματα.

Advertisement

Η Τροχαία προειδοποιεί ότι οι έλεγχοι θα συνεχισθούν με την ίδια ένταση και σε άλλες περιοχές της Αττικής, που παρουσιάζουν αυξημένη και επικίνδυνη παραβατικότητα, ενώ παράλληλα θα ενταθούν οι έλεγχοι για παραβίαση κυκλοφορίας οχημάτων στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νυχτερινό ντου της Τροχαίας για κόντρες και… ηχεία
«Σκούπα» της αστυνομίας για «κόντρες» με supercars (video)
Κόντρες δίχως τέλος: Στο στόχαστρο της Τροχαίας η Βουλιαγμένης & η Πετρούπολη

 

Advertisement