Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

CarLady: Porsche Macan, πανίσχυρη γοητεία

Ελλάδα 2:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

CarLady: Porsche Macan, πανίσχυρη γοητεία

ΝΕΑ

CarLady: Porsche Macan, πανίσχυρη γοητεία

ΝΕΑ

Συνήθως τα μοντέλα της Porsche κινούνται σε μία αυτοκινητικό στρατόσφαιρα – με συγκλονιστικές επιδόσεις που συνδυάζονται με κορυφαία ποιότητα, συναίσθημα, συγκινήσεις.

Advertisement
Advertisement

Μη γελιέστε – η Macan δεν αποτελεί εξαίρεση, κάθε άλλο! Είναι ένα γνήσιο τέκνο του Τσούφενχαουζεν, προσφέροντας δόσεις του απαράμιλλου εσάνς του δημοφιλούς brand, σε ένα πακέτο εναρμονισμένο με την αστική πραγματικότητα.

Ένα μεσαίο SUV που ειδικά μετά την πρόσφατη αισθητική ανανέωση του, ευθυγραμμίστηκε πλήρως με το σχεδιαστικό DNA της Porsche αλλά και με τα δεδομένα της σύγχρονης αποχής που απαιτεί και ισορροπία μεταξύ δυνατοτήτων και άνεσης.

Porsche-Macan-2019-b1000x600

Advertisement
Advertisement

Η οπτική «σύνδεση» των δύο πίσω φωτιστικών σωμάτων παραπέμπει στη 911 προσδίδοντας επιπλέον glamour στο εξωτερικό πακέτο ενώ όσα κρύβονται στην καρδιά, μπορούν να φέρουν μόνιμο χαμόγελο στο πρόσωπο της γυναίκας που λατρεύει τις υπερβάσεις.

Οι Porsche δεν είναι πια μόνο «toys for boys» και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός πως η γερμανική εταιρεία έχει όλο και περισσότερες πρέσβειρες ανά τον κόσμο. Δυναμικές γυναίκες που θέλουν να οδηγούν δυναμικά αυτοκίνητα.

Porsche-Macan-2019-c1000x600

Advertisement

Η πληθώρα ηλεκτρονικών βοηθημάτων έρχεται να απλώσει ένα πέπλο ασφαλείας γύρω από τη νέα Macan, εξασφαλίζοντας πως είναι ένα αυτοκίνητο που μπορεί να εξιτάρει με κάθε βύθισμα του δεξιού ποδιού αλλά ταυτόχρονα, να αποτελεί συνοδοιπόρο στην καθημερινότητα – δίνοντας ξεχωριστό νόημα σε κάθε ημέρα στο δρόμο.

Ανακαλύψτε τα πάντα για την Porsche Macan

Advertisement

Η Macan προσφέρεται πια σε περισσότερα χρώματα ενώ οι πέντε διαφορετικές αποχρώσεις στα πλευρικά προστατευτικά, διευρύνουν τις επιλογές εξατομίκευσης.

Όσο για την αναβάθμιση του συστήματος διασύνδεσης, έχει κάνει ακόμα πιο ιδιαίτερη τη σχέση της «Γερμανίδας» με τον/την οδηγό του, έχοντας τη δυνατότητα να υποστηρίξει εφαρμογές με προβολή παράλληλα στη νέα οθόνη 10,9 ιντσών και στο smartphone του χρήστη.

Advertisement

Porsche-Macan-2019-f1000x600

Κοινώς, η Macan προσφέρει όσα θέλεις από το αυτοκίνητο με το οποίο θα κινείσαι σε κάθε σου μέρα αλλά ως γνήσια Porsche, μπορεί να διεγείρει κάθε αίσθηση όταν της ζητηθεί!

Είναι αρκετά ευρύχωρη για να καλύψει κάθε ανάγκη, αρκετά ασφαλής για να προστατεύσει τους επιβάτες της και αρκετά διασκεδαστική για τη γυναίκα που λατρεύει να οδηγεί!

Τιμή: από 85.900 ευρώ

Porsche-Macan-2019-e1000x600