Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Bridgestone: Νέο ελαστικό Duravis Van και για ηλεκτρικά

Ελλάδα 23:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Bridgestone: Νέο ελαστικό Duravis Van και για ηλεκτρικά

ΝΕΑ

Bridgestone: Νέο ελαστικό Duravis Van και για ηλεκτρικά

ΝΕΑ

Η Bridgestone, παγκόσμιος ηγέτης στα ελαστικά και τις λύσεις βιώσιμης κινητικότητας, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του ελαστικού της Bridgestone Duravis Van.

Advertisement
Advertisement

Αυτό το νέο premium ελαστικό για ελαφριά επαγγελματικά οχήματα (LCV) προσφέρει μέγιστη απόδοση κατά τις καθημερινές συνθήκες λειτουργίας.

Το EV-ready Bridgestone Duravis Van αναπτύχθηκε για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των πελατών και για να ενισχύσει την απόδοση μίας επιχείρησης.

Το Bridgestone Duravis Van επιτυγχάνει επίσης την υψηλότερη διαβάθμιση στην Ευρωπαϊκή Ετικέτα για πρόσφυση στο βρεγμένο, βοηθώντας τους οδηγούς να διατηρούν την ασφάλεια τους στο δρόμο, ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες βρεγμένου οδοστρώματος.

Advertisement
Advertisement

Το Duravis Van, σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, το Duravis R660, προσφέρει 21% βελτίωση στην αντίσταση κύλισης, εξασφαλίζοντας διαβάθμιση Β στην Ευρωπαϊκή Ετικέτα στην κατηγορία αντίσταση κύλισης στις περισσότερες διαστάσεις. Αυτό σημαίνει μεγαλύτερη απόδοση καυσίμου, το οποίο μεταφράζεται σε βελτιωμένη εξοικονόμηση καυσίμου ή εκτεταμένη εμβέλεια μπαταρίας.

Το νέο Duravis Van είναι απόλυτα κατάλληλο τόσο για κινητήρα εσωτερικής καύσης (ICE) όσο και για ηλεκτρικά οχήματα (EV), συμβάλλοντας στη βελτιστοποίηση της απόδοσής τους. Ειδικά για τους οδηγούς των EV, η υψηλή αντίσταση κατά της φθοράς, που παρέχει το Bridgestone Duravis Van, αντισταθμίζει το αυξημένο βάρος και τη μεγαλύτερη ροπή των ηλεκτρικών οχημάτων, ενώ η χαμηλή αντίσταση κύλισης εξοικονομεί διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Advertisement

Σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, το ελαστικό Bridgestone Duravis Van προσφέρει επίσης μειωμένο θόρυβο για την άνεση του οδηγού EV, λόγω της σχεδόν αθόρυβης λειτουργίας των κινητήρων EV, προσφέροντας μείωση κατά 2db στον θόρυβο διέλευσης, με αποτέλεσμα την κατάκτηση της διαβάθμισης Α στην Ευρωπαϊκή Ετικέτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
F1: Η Bridgestone υποψήφιος προμηθευτής ελαστικών για το 2025;
Τι ελαστικά επέλεξαν για την απίθανη Lamborghini Revuelto;
Το καινούργιο Bridgestone Turanza 6 εντυπωσιάζει στο βρεγμένο

Advertisement