Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Brabus Marine με κινητήρα V8

Ελλάδα 9:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Brabus Marine με κινητήρα V8

ΝΕΑ

Brabus Marine με κινητήρα V8

ΝΕΑ

Η Brabus Marine παρουσίασε το νέο σκάφος Shadow 300 Edition στο Port Calanova της Μαγιόρκα. Το νέο μοντέλο έχει σχεδιαστεί για να είναι τόσο γρήγορο όσο και πολυτελές.

Advertisement
Advertisement

Η Γερμανική εταιρία βελτιώσεων παρουσιάζει το ταχύπλοο Shadow 300 Edition One με αγωνιστικό κινητήρα V8.

Η Brabus ισχυρίζεται, ότι χάρη στην πολυλειτουργική σχεδίαση του το Shadow 300 Edition One είναι ικανό για πολλά περισσότερα από την επιτάχυνση σε ευθεία γραμμή και είναι επίσης ευέλικτο και εύκολο στο χειρισμό.

Για την κίνηση φροντίζει ένας αγωνιστικός κινητήρας 4,6 λίτρων Mercury 300R V8 και το σκάφος μήκους 7,6 μέτρων μπορεί να φτάσει ταχύτητες έως και 50 κόμβους (93 χλμ/ώρα).

Advertisement
Advertisement

Είναι επίσης πολυτελές, με εντυπωσιακή κόκκινη καπιτονέ ταπετσαρία, ταμπλό από ανθρακονήματα. Η μπροστινή καμπίνα, έχει την αισθητική των αγωνιστικών αυτοκινήτων χάρη στη χρήση δέρματος και Alcantara από την εταιρεία, αν και δεν γνωρίζουμε πολλά αγωνιστικά GT αρκετά μεγάλα ώστε να χωρούν διπλό κρεβάτι, τουαλέτα και σύστημα αφαλάτωσης νερού.

Προαιρετικά μπορεί να τοποθετηθεί ψυγείο για όσους θέλουν να κάνουν μερικές ημερήσιες εκδρομές με το σκάφος τους ή να κάνουν πάρτι. Βλέπετε το σκάφος διαθέτει (στα έξτρα) κατάστρωμα RGB, υποβρύχια φώτα, προαιρετικό ηχοσύστημα JL και φυσικά ασύρματους φορτιστές τηλεφώνου.

Advertisement

Το Brabus Shadow 300 Edition One διαθέτει επίσης δύο πολυλειτουργικές οθόνες Simrad που έχουν μέγεθος 12 ιντσών. Το σκάφος διαθέτει επίσης ένα σύστημα Smart Chartplotter που έχει ισχυρές δυνατότητες πλοήγησης και προσαρμοσμένο νέο λογισμικό που έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει την εξερεύνηση του περιβάλλοντός, της διαδρομής που έχετε επιλέξει. Έτσι μπορεί να σας… προτείνει εναλλακτικές διαδρομές για να αποφύγετε προβλήματα ή για να προστατευτείτε από κακές καιρικές συνθήκες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ξεπούλησε μέσα σε 2 λεπτά το Brabus 1300 R
Τι θα λέγατε για ένα αγροτικό με 800 άλογα;
Ένα ιδιαίτερο Panerai Submersible με τη συνεργασία της Brabus (+video)

Advertisement