Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Brabus 800 Black & Gold Edition G63 με 789 ίππους (+video)

Ελλάδα 8:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Brabus 800 Black & Gold Edition G63 με 789 ίππους (+video)

ΝΕΑ

Brabus 800 Black & Gold Edition G63 με 789 ίππους (+video)

ΝΕΑ

Η Brabus παρουσίασε μια νέα έκδοση της Mercedes-Benz G-Class που ονομάζεται 800 Black & Gold Edition και το όνομά της το λέει όλα.

Advertisement
Advertisement

 

Το.. όχημα έχει σαν βάση το νέο Mercedes-AMG G63 και έχει δεχθεί επιπλέον βελτιώσεις από την Brabus. Ο αριθμός «800» αντιπροσωπεύει την απόδοση: 800 ίπποι (η ροπή αυξήθηκε από 850 σε 1.000 Nm). Η αναβάθμιση της απόδοσης συμπληρώνεται από το σύστημα εξάτμισης από ανοξείδωτο ατσάλι με ενσωματωμένα ενεργά ελεγχόμενα πτερύγια εξαγωγής (για τον ήχο). Οι επιδόσεις αναφέρουν 4,5 δευτερόλεπτα για το 0-100 και τελική ταχύτητα περιορισμένη στα 240 χλμ. Φανταστείτε ότι η απόδοση του είναι κοντά σε αυτή των supercars και το Brasbus 800 Black & Gold είναι ένα όχημα που έχει την αεροδυναμική ενός μικρού διαμερίσματος και ζυγίζει περίπου το ίδιο.

Advertisement
Advertisement

Βαμμένη μαύρη και σε αντίθεση με τους χρυσούς τροχούς, η ειδική έκδοση του SUV της Mercedes «φορά» kit, το οποίο αυξάνει το πλάτος κατά 10 εκ. Τα πιο πλατιά «φτερά» συνδυάζονται με τους νέους μπροστινούς και πίσω προφυλακτήρες, την «μάσκα» από ανθρακονήματα με χρυσό σιρίτι το οποίο προεκτείνεται στην οροφή. Χρυσό χρώμα έχουν τα γραφικά και οι τροχοί 11 × 23 ιντσών, οι οποίοι «φορούν» ελαστικά υψηλής απόδοσης 305/35 Advan Sport.

Brabus 800 Adventure XLP: Το τέρας αμάν!

Advertisement

Το «μαύρο/χρυσό» θέμα συνεχίζεται και στην καμπίνα. Οι χρυσές λεπτομέρειες υπάρχουν στους αεραγωγούς, στο τιμόνι, στην κεντρική κονσόλα, στις επενδύσεις της πόρτας, στα καθίσματα και σε ορισμένα κουμπιά. Όλα συνδυάζονται με την επένδυση από ανθρακονήματα και τα πεντάλ αλουμινίου. Στο πίσω μέρος, το Brabus Black & Gold Edition είναι εξοπλισμένο με δύο μεμονωμένα καθίσματα, χωρισμένα με κονσόλα με ενσωματωμένη οθόνη 4,3 ιντσών, που χρησιμοποιείται για τον έλεγχο ορισμένων λειτουργιών, συμπεριλαμβανομένων των ρυθμίσεων για περισσότερο χώρο για τα πόδια, και το ύψος.

Δύο ξεχωριστές δημιουργίες από τη Brabus

Advertisement

Στα ιδιαίτερα έξτρα περιλαμβάνονται ένα safebox, το οποίο μπορεί να ανοιχτεί μόνο μετά την εισαγωγή ενός κώδικα, καθώς και ποτηροθήκες οι οποίες θερμαίνονται ή ψύχονται ανάλογα την επιθυμία σας. Η τιμή του είναι στα 380.672 ευρώ στη Γερμανία.

 

 

Advertisement