Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δύο ξεχωριστές δημιουργίες από τη Brabus

Ελλάδα 6:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δύο ξεχωριστές δημιουργίες από τη Brabus

ΝΕΑ

Δύο ξεχωριστές δημιουργίες από τη Brabus

ΝΕΑ

Η Brabus αποκάλυψε δύο περιορισμένης παραγωγής εκδόσεις του G63, του θηριώδους SUV της Mercedes-AMG.

Advertisement
Advertisement

 

Η κάθε μια από τις δύο περιορισμένης παραγωγής εκδόσεις της Mercedes-AMG G63 που παρουσίασε η Brabus με το γνωστό extreme ύφος, έχουν τον ίδιο 4λιτρο twin-turbo V8 κινητήρα που αποδίδει 800 ίππους για την περίσταση. Μόλις δέκα αντίτυπα του κάθε ενός από τα δύο ξεχωριστά G63 θα παραχθούν. Το μεν Brabus Black Ops 800 κοστολογείται από 275.055€, ενώ η τιμή για το Shadow 800 ξεκινά από τα 327.621€.

Advertisement
Advertisement

Η έκδοση Black Ops 800 έχει εξ ολοκλήρου φινίρισμα σε μαύρο γυαλιστερό αναφορικά με το αμάξωμα, με μικρές κόκκινες λεπτομέρειες για να ταιριάζουν με τις αντίστοιχες της καμπίνας. Το αυξημένο πλάτος του, προκύπτει από τη χρήση του Brabus Widestar body kit, με το οποίο στο συνολικό πλάτος προστίθενται 10 εκατοστά (σε σχέση με την απλή έκδοση της G). Οι ζάντες έχουν διάμετρο 23 ιντσών και είναι σφυρήλατες «Black Platinum Special Edition». Στην καμπίνα οι διαφορές έχουν να κάνουν κυρίως με τα υλικά που επενδύουν όλες τις επιφάνειες. Στην πλευρά του συνοδηγού, υπάρχει ταμπελάκι που καταδεικνύει την αρίθμηση του αυτοκινήτου (1 από τα 10) και οι κόκκινες λεπτομέρειες όπως είναι οι ραφές στις δερμάτινες επενδύσεις, κάνουν «χτυπητή» αντίθεση.

Advertisement

Σε ότι έχει να κάνει με τις επιδόσεις, οι 800 ίπποι του 4λιτρου twin-turbo V8, κάνουν την επιτάχυνση από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα, να είναι υπόθεση μόλις 4,1 δευτερολέπτων. Η τελική ταχύτητα είναι ηλεκτρονικά περιορισμένη στα 240 χλμ./ώρα και αυτά είναι δεδομένα που ισχύουν για αμφότερες τις εκδόσεις του μοντέλου.

Advertisement

Αναφορικά με το Shadow 800 που θα κάνει επίσημο ντεμπούτο στο Μονακό, ταυτόχρονα με την αποκάλυψη ενός πολυτελούς σκάφους που θα λανσάρει η Brabus. Τα εμφανισιακά χαρακτηριστικά της Shadow 800 έκδοσης, θα παραπέμπουν στο σκάφος και το αντίστροφο. Το χρώμα της συγκεκριμένης έκδοσης, είναι το Gunmetal Grey  σε μια ειδική έκδοση, με γυαλιστερό φινίρισμα και μικρές λεπτομέρειες σε γυαλιστερή μαύρη απόχρωση. Οι προσθήκες του αμαξώματος είναι και εδώ από το Widestar body kit, ενώ διακρίνονται περισσότερες επιφάνειες με «γυμνό» ανθρακόνημα. Οι τροχοί είναι ίδιοι με αυτούς που χρησιμοποιούνται στην έκδοση Black Ops, ενώ στην Shadow 800 βλέπουμε και κάποια πιο έντονα αεροδυναμικά βοηθήματα, όπως είναι η μεγάλη αεροτομή στο πίσω μέρος της οροφής. Στην καμπίνα, το μαύρο χρώμα, μαζί με σκούρο γκρι και λίγο κόκκινο, συνθέτουν ένα κυρίαρχο μοτίβο που τονίζει την πολυτέλεια και τη sport διάθεση.

 

Advertisement