Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το πιο πολυτελές pick-up έχει την… υπογραφή της Brabus (video)

Ελλάδα 7:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το πιο πολυτελές pick-up έχει την… υπογραφή της Brabus (video)

ΝΕΑ

Το πιο πολυτελές pick-up έχει την… υπογραφή της Brabus (video)

ΝΕΑ

Η ακραία pick-up παραλλαγή της AMG G 63 μπορεί και κινείται άκοπα στα πιο κακοτράχαλα εδάφη και εντυπωσιάζει με την πολυτελή καμπίνα της.

Advertisement
Advertisement

Πριν από σχεδόν ένα χρόνο η Brabus παρουσίασε το 800 Adventure XLP, ένα pick-up με ακραίο off road ταλέντο, που ταυτόχρονα «κολυμπά» στην πολυτέλεια.

Το super premium ημιφορτηγό βασίζεται στη Mercedes G 63 AMG, αλλά εκτός από την προσθήκη καρότσας εφοδιάζεται με ένα πλήρως βελτιστοποιημένο σύστημα ανάρτησης. Αυτό ενσωματώνει άξονες πλήμνης με μειωτήρες, χαρίζοντας στην Brabus 800 Adventure XLP μεγάλη απόσταση από το έδαφος (49 cm) και ως εκ τούτου άκοπες διελεύσεις στα πιο κακοτράχαλα εδάφη.

Advertisement
Advertisement

Τον σκληροτράχηλο χαρακτήρα του pick-up ενισχύει το σύστημα Dynamic Select, με τα προσφερόμενα προφίλ οδήγησης, όπως και οι ειδικές 22άρες ζάντες Brabus Monoblock HD που «ντύνονται» με Pirelli Scoprion ATR all-terrain ελαστικά (325/55 R22).

Το μεταξόνιο είναι αυξημένο κατά 50 cm, η δομή του χώρου φόρτωσης αποτελείται από χάλυβα, οι πλευρές από άνθρακα για εξοικονόμηση βάρους, το καπό ενσωματώνει προεξέχουσες εισαγωγές αέρα, ενώ έχει τοποθετηθεί και bullbar με ενσωματωμένο βαρουλκό.

Advertisement

Στο εσωτερικό έχουν χρησιμοποιηθεί εξαιρετικής ποιότητας υλικά, με την εταιρεία να ενημερώνει τους φίλους της πως είναι πρόθυμη να προσαρμόσει την καμπίνα στα «θέλω» τους. Μια επιλογή, ωστόσο, που κεντρίζει το ενδιαφέρον είναι αυτή που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο.  Οι επενδύσεις στα καθίσματα, το εσωτερικό των θυρών και το ταμπλό φέρουν λευκό χρώμα, και κοσμούνται από μπλε λεπτομέρειες οι οποίες δίνουν μια γαλήνια αύρα στην καμπίνα.

Advertisement

Η Brabus 800 Adventure XLP «φορά» έναν twin-turbo V8 4,0 λτ. ο οποίος παράγει 800 PS και 100 Nm ροπής. Σύμφωνα με την Brabus η επιτάχυνση στα 100 χλμ./ώρα από στάση απαιτεί 4,8 sec, με την τελική να είναι περιορισμένη στα 210 χλμ./ώρα.

Διαβάστε ακόμα:
Κι όμως το έκανε: Ουκρανός τράκαρε με μαχητικό MiG 29
H φθηνότερη Bentley κοστίζει 463 ευρώ
Μια κόντρα με αποτέλεσμα- έκπληξη για την Mustang (VIDEO)

Advertisement