Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μπορεί να ζήσει κάποιος από ένα τέτοιο τρακάρισμα;

Ελλάδα 9:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μπορεί να ζήσει κάποιος από ένα τέτοιο τρακάρισμα;

ΝΕΑ

Μπορεί να ζήσει κάποιος από ένα τέτοιο τρακάρισμα;

ΝΕΑ

Η φήμη των Tesla ότι λαμπαδιάζουν με το παραμικρό και ότι είναι πρόχειρα ως κατασκευές φαίνεται ότι απέχει πολύ από την πραγματικότητα.

Advertisement
Advertisement

Η πρόσφατη σύγκρουση ενός Tesla Model 3 στον αυτοκινητόδρομο 400 στο Vaughan του Οντάριο έχει σοκάρει πολλούς λόγω της σοβαρότητας των ζημιών, με το αυτοκίνητο να φαίνεται ολικά κατεστραμμένο.

Η σύγκρουση έλαβε χώρα στις 16 Δεκεμβρίου, με αποτέλεσμα ένα όχημα που φαινόταν σχεδόν αγνώριστο. Στις φωτογραφίες βλέπουμε ένα αυτοκίνητο με εκτεταμένες ζημιές, την οροφή του παραμορφωμένη, τα μπροστινά πλαϊνά παράθυρα θρυμματισμένα και το καπό σημαντικά παραμορφωμένο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας της περιοχής, περίπου στις 5 π.μ. εκείνο το πρωί, το Tesla συγκρούστηκε με ένα τσιμεντένιο διάζωμα στον αυτοκινητόδρομο, σταματώντας τελικά στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας.

Advertisement
Advertisement

Στη συνέχεια, ένα φορτηγό έπεσε με το όχημά του πάνω στο Tesla , με αποτέλεσμα αυτό να περάσει μέσα από έναν φράχτη και να πέσει σε ένα κοντινό χαντάκι αρκετές εκατοντάδες μέτρα από το αρχικό σημείο της σύγκρουσης.

Η σφοδρότητα της σύγκρουσης ενεργοποίησε όλους τους αερόσακους στο εσωτερικό του οχήματος. Ωστόσο, οι λεπτομέρειες σχετικά με τη χρήση της λειτουργίας Autopilot της Tesla κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης παραμένουν αδιευκρίνιστες.

Advertisement

Ο οδηγός του Tesla τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν τον οδηγό για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. Εν τω μεταξύ, το φορτηγό μεταφοράς υπέστη επίσης σημαντικές ζημιές στο μπροστινό μέρος.

Οι φωτογραφίες συγκέντρωσαν χιλιάδες σχόλια, με πολλούς χρήστες να επαινούν το Tesla επειδή φαινομενικά διασφάλισε τη ζωή του οδηγού μέσα στα εκτεταμένα συντρίμμια.

Advertisement

Αυτό που επίσης σημειώνουν αρκετοί είναι ότι το Tesla δεν πήρε φωτιά, κάτι που για πολλούς θα ήταν αναμενόμενο μετά από μία τέτοια σύγκρουση.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πως καταφέρνει να γίνεται «βάρκα» το Cybetruck;
Χάκερ αποκαλύπτει νέες αναβαθμίσεις στο λογισμικό της Tesla
Η Tesla ανακαλεί πάνω από 2 εκατομμύρια αυτοκίνητα!

Advertisement