Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μπορεί ένα γράμμα να κάνει την διαφορά στα ηλεκτρικά;

Ελλάδα 8:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μπορεί ένα γράμμα να κάνει την διαφορά στα ηλεκτρικά;

ΝΕΑ

Μπορεί ένα γράμμα να κάνει την διαφορά στα ηλεκτρικά;

ΝΕΑ

Η ηλεκτροκίνηση φέρνει μεγάλες αλλαγές και πολλές σκοτούρες στις εταιρίες. Ακόμα και τα ονόματα των μοντέλων είναι πλέον μία δύσκολη εξίσωση.

Advertisement
Advertisement

Η καθιέρωση της ηλεκτροκίνησης δημιουργεί αρκετούς πονοκεφάλους στις εταιρίες, καθώς πρέπει να αλλάξουν σχεδόν τα πάντα. Ακόμα και τα ονόματα των νέων μοντέλων είναι ένα μεγάλο θέμα, με τις εταιρίες να θέλουν να δώσουν την αίσθηση ότι κάτι πραγματικά καινούργιο ξεκινά με τα αυτοκίνητα της ηλεκτρικής εποχής.

Για την VW τα πράγματα ήταν μέχρι τώρα λίγο πιο ξεκάθαρα, καθώς τα ηλεκτρικά της μοντέλα έχουν πλέον αυτονομηθεί, υπό την ταμπέλα ID. Όμως η εταιρία θέλει να τα κάνει ακόμα πιο διακριτά και έτσι σκοπεύει να προσθέσει το γράμμα Χ στα ηλεκτρικά της SUV στο μέλλον.

Ο επικεφαλής της VW, Thomas Schafer δήλωσε ότι το γράμμα Χ είναι μία από τις επιλογές αλλά δεν είναι 100% σίγουρο. Όπως είπε πρέπει να εφαρμοστεί σε όλη την γκάμα, όμως μιας και πολλά μοντέλα επικαλύπτονται, εξετάζεται σε ποιο από αυτοκίνητο θα εφαρμοστεί.

Advertisement
Advertisement

Ο Schafer δήλωσε επίσης ότι η εταιρία αναζητά τρόπους να χρησιμοποιήσει και ονόματα στα ηλεκτρικά της μοντέλα όπως VW Golf ή VW Polo, όπως γινόταν και με τα μοντέλα με κινητήρες εσωτερικής καύσης που θα καταργηθούν.

Όπως είπε ο ίδιος το όνομα Golf έχει τεράστια αξία, αλλά και το όνομα ID έχει ήδη αποκτήσει τεράστια δυναμική και έχει περάσει στους πελάτες. Άρα θα παραμείνει καθώς κάθε αλλαγή δεν θα έχει κανένα νόημα.

Advertisement

Είναι προφανές ότι η εταιρία δεν αφήνει τίποτα στην τύχη, θέλοντας να κρατήσει πράγματα από το παρελθόν αλλά και να μπει δυναμικά στην ηλεκτρική εποχή. Ακόμα και ένα γράμμα όπως το Χ για τα SUV της μπορεί να κάνει μια μεγάλη διαφορά σε βάθος χρόνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
VW ID. Life: Το ηλεκτρικό Polo παίρνει και… ψησταριά! (+video)
Το VW ID. Buzz είναι χαμαιλέων
Νέα ειδική έκδοση VW ID.3 Prime Pro S (+τιμή)

Advertisement