Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

BMW Σφακιανάκης: Εβδομαδιαίο event για τη νέα X1

Ελλάδα 18:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

BMW Σφακιανάκης: Εβδομαδιαίο event για τη νέα X1

ΝΕΑ

BMW Σφακιανάκης: Εβδομαδιαίο event για τη νέα X1

ΝΕΑ

Με αφορμή το λανσάρισμά του νέου BMW X1, ενός μοντέλου που αποπνέει τόλμη και το αίσθημα ελευθερίας σε κάθε οδηγό, η BMW Σφακιανάκης διοργάνωσε ένα εβδομαδιαίο test drive event στις εγκαταστάσεις της.

Advertisement
Advertisement

Η BMW Σφακιανάκης είναι μια εταιρία η οποία διέπεται από σταθερές αξίες όπως η προτεραιότητα στους πελάτες ως βασική επιχειρηματική στρατηγική, δίνοντας σταθερά προτεραιότητα στην ικανοποίηση των αναγκών και των επιθυμιών τους.

Στο παραπάνω πλαίσιο η BMW Σφακιανάκης, έδωσε μεταξύ 1ης έως 8ης Οκτωβρίου την ευκαιρία στους λάτρεις του μοντέλου να οδηγήσουν πρώτοι το νέο BMW X1, προγραμματίζοντας ένα test drive αλλά και να το γνωρίσουν καλύτερα λαμβάνοντας μέρος στην εμπειρία και συμμετέχοντας στην αναλυτική παρουσίαση του μοντέλου πριν κάθε δοκιμαστική οδήγηση.

Advertisement
Advertisement

Επίσης την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου κλείνοντας αυτό το επιτυχημένο εβδομαδιαίο test drive event έλαβε χώρα το Exclusive BMW X1 Festive Event, στο κατάστημα BMW Σφακιανάκης Αμαρουσίου. Διοργανώθηκε ένα closing party, στο οποίο γιορτάσαμε το λανσάρισμα του νέου BMW X1 και πολλοί πελάτες, στελέχη, δημοσιογράφοι και λάτρεις της μάρκας έγιναν μέρος αυτής της γιορτής.

Το BMW X1 είναι ένα μοντέλο που εξάπτει τη φαντασία, εντυπωσιάζει και εμπνέει για συναρπαστικά ταξίδια και μοναδικές εμπειρίες. Στην BMW Σφακιανάκης είμαστε εκεί για να γνωρίσετε το μοντέλο και να μάθετε όσα περισσότερα χρειάζεστε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οι BMW M διατηρούν τα χειροκίνητα κιβώτια
Γερμανία εναντίον Ιταλίας: Ποιος κερδίζει στα σπορ μοντέλα;
Γιατί η BMW 507 είναι πιο ακριβή από μια Mercedes 300 SL Roadster; (+video)