Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

BMW series 3: Και σύζυγος και ερωμένη

Ελλάδα 23:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

BMW series 3: Και σύζυγος και ερωμένη

ΝΕΑ

BMW series 3: Και σύζυγος και ερωμένη

ΝΕΑ

Επτά μέρες μαζί της αρκούν για να της βγάλεις το καπέλο και να υποκλιθείς στη γοητεία της. Σε κερδίζει ολοένα και περισσότερο με την αυτοπεποίθηση και την έντονη προσωπικότητά της. Αναζήτησα τους υπόλοιπους λόγους.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ

Μετά από 42 συναπτά έτη και έξι επιλεκτικές γενεές, η μεσαία πολυτελής μπερλίνα με τον απαράμιλλο σπορ χαρακτήρα, φλερτάρει με το ιδανικό, ωριμάζοντας σαν το καλό κρασί από γενιά σε γενιά. Το σπουδαιότερο απ όλα, είναι πως δεν χάνει την αθωότητα της πρώτης νιότης, όσο κι αν οι εποχές στήνουν αναχώματα προς αυτή την κατεύθυνση.

Η 3άρα είναι αυτό το επονομαζόμενο all time classic car. Διαχρονικά στη μόδα, όσα φρούτα νέας εσοδείας και να σκάσουν τριγύρω της, έχει τον τρόπο όχι μόνο να επιβιώνει, αλλά να αποτελεί την απόλυτη σταθερά, σε μια παρέα που έχει όντως ξεφύγει τόσο σε διαστάσεις, όσο και σε επίδειξη τεχνολογίας.

Advertisement
Advertisement

Αυτό που αποκαλείται «αρμονία», είναι γραμμένο οπωσδήποτε για την BMW series 3. Σχεδιαστικά συμβατή με το όνομά της, ποιοτικά πιστή στα αυστηρότερα γερμανικά στάνταρ, πολυτελής όσο θα ζητήσει ο περίεργος, σπορ όσο θα ζητήσεις εσύ, που βαριέσαι οτιδήποτε άλλο στην κλάση σχετικά εύκολα.

Με αφορμή την BMW 320d που είχα στα χέρια μου τις προηγούμενες μέρες, ο κανόνας επιβεβαιώνεται. Η ισορροπία στο μεγαλείο της. Βελτιωμένη όπου χρειάζεται, άνετη χωρίς να είναι πλαδαρή, ήσυχη χωρίς να είναι μαυσωλείο. Εννοείται παντού και πάντα «αθλητική», με αυτή την τσαχπινιά στο πάτημα που χαρακτηρίζει τη φίρμα και αφήνει στο μυαλό σου να πλανώνται… αλητήριες σκέψεις. Σαν δίλιτρη twin turbo diesel (190 ίπποι), φουλ ροπάτη (40,5 kgm), η εξίσωση δεν αμφισβητείται ακόμη κι από τους πλέον πολέμιους.