Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

BMW M5 από τη G-Power

Ελλάδα 13:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

BMW M5 από τη G-Power

ΝΕΑ

BMW M5 από τη G-Power

ΝΕΑ

Το πέρασμα της Μ5 από τις εγκαταστάσεις της G-Power, εκτός της ενδυνάμωσης από τις επεμβάσεις στον κινητήρα της BMW, έχει ως αποτέλεσμα και περισσότερα carbon μέρη για το αμάξωμα.

Advertisement
Advertisement

 

Λίγο πιο ελαφρύ βγαίνει από τις εγκαταστάσεις της G-Power το super sedan της BMW, καθώς ο βελτιωτικός οίκος φροντίζει για την προσαρμογή τμημάτων από ανθρακόνημα. Το πιο εμφανές από αυτά, είναι το καπό του κινητήρα που εξελίχθηκε σχεδιαστικά από ειδικό υπολογιστή που χρησιμοποιεί η G-Power για αυτές τις εφαρμογές και πέραν του ελαφρώματος που εξασφαλίζει, παρέχει και καλύτερη αναπνοή στον κινητήρα.

Advertisement
Advertisement

Αντίστοιχα, από ανθρακόνημα είναι και η μάσκα του αυτοκινήτου με τα χαρακτηριστικά «νεφρά», καθώς και η αεροτομή στην πόρτα του χώρου των αποσκευών. Από τη G-Power είναι και οι τροχοί των 21 ιντσών, που έχουν –όπως και το υπόλοιπο αμάξωμα- το λογότυπο του βελτιωτικού οίκου και όχι αυτό της κατασκευάστριας εταιρείας. Σε επίπεδο απόδοσης, η πρόταση της G-Power έχει δύο στάδια βελτίωσης, με το πρώτο να φτάνει την ισχύ του V8 twin turbo κινητήρα των 4,4 λίτρων στους 700 ίππους (100 περισσότερους από την εργοστασιακή μορφή), ενώ όσους τα θέλουν πραγματικά όλα, η εταιρεία του καλύπτει με πιο εκτεταμένες αλλαγές στον κινητήρα που έχουν ως αποτέλεσμα η απόδοση να φτάνει τους 800 ίππους.