Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

BMW M4 Miami Blue: Για τα μάτια σου και όχι μόνο…

Ελλάδα 14:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

BMW M4 Miami Blue: Για τα μάτια σου και όχι μόνο…

ΝΕΑ

BMW M4 Miami Blue: Για τα μάτια σου και όχι μόνο…

ΝΕΑ

Το εξωτερικό αποτελείται από ένα μείγμα ηλεκτρικού μπλε χρώματος και ινών άνθρακα, το τελευταίο βρίσκεται ενσωματωμένο στην πρόσθια αεροτομή, στα καλύμματα των καθρεπτών αλλά και στον πίσω διαχύτη. Εν τω μεταξύ, το εσωτερικό διαθέτει πολλά σκούρο μπλε δέρμα, ακόμη περισσότερα ανθρακονήματα, Alcantara εδώ και εκεί, και πολλές ραφές με χρωματικές αντιθέσεις. Μυστήρια αυτή η BMW M4…

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Υπάρχει επίσης Miami blue στο τιμόνι, στο ταμπλό, στα πάνελ των θυρών και επίσης στις πλάτες των καθισμάτων. Περαιτέρω τροποποιήσεις περιλαμβάνουν κιτ M Performance, σύστημα εξάτμισης Akrapovic και νέες ζάντες Vorsteiner με χαλύβδινες δαγκάνες φρένων που κρύβονται πίσω από τον μοναδικό ακτινωτό σχεδιασμό.

BMW-m4-abu-dhabi-miami-blue-tsiro-530

Advertisement
Advertisement

Αν υποθέσουμε ότι ο κινητήρας δεν έχει υποστεί κάποια μετατροπή, τότε η συγκεκριμένη BMW παράγει 431 ίππους και 550 Nm ροπής, τα οποία τη σπρώχνουν μέχρι τα πρώτα 100 km/h από στάση σε μόλις 4,1 sec. Συνολικά, πιστεύουμε ότι είναι ένα πολύ ενδιαφέρον εγχείρημα, κάτι που που θα έπρεπε να ανταγωνιστεί ευθέως αυτό που είδαμε πρόσφατα, τη Signal Green M4, καθώς και τα δύο αυτοκίνητα κάνουν καλή δουλειά στο να ξεχωρίζουν μέσω του χρωματικού σχεδίου τους.

BMW-m4-abu-dhabi-miami-blue-tsiro-640