ΝΕΑ

BMW M4 GT3 Mamba Concept: Batman mobile…

Ελλάδα 9:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

BMW M4 GT3 Mamba Concept: Batman mobile…

ΝΕΑ

BMW M4 GT3 Mamba Concept: Batman mobile…

ΝΕΑ

Η εντυπωσιακή εμφάνιση αυτής της BMW, αφορά το πως μπορείς να μετατρέψεις τη M4 GT3 σε ένα concept βγαλμένο από τη φαντασία. Η Hoffy Automobiles υποστηρίζει ότι η Mamba GT3 street concept είναι φτιαγμένη για το δρόμο, με body kit από carbon…

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Η μετατροπή GT3 προσθέτει ένα καινούργιο σώμα από το Casborn Styling Studio, χρήση άνθρακα και πολλά εξελιγμένα υλικά. Η μύτη του καρχαρία προκαλεί στο έπακρο, ενώ αξιοσημείωτες είναι οι μεγάλες εισαγωγές αέρα, ο ενεργός εμπρός διαχύτης, η πίσω πτέρυγα και τα διευρυμένα φτερά.

Εικόνες από το εσωτερικό δεν έχουν κυκλοφορήσει, αλλά οι δημιουργοί αναφέρουν το κόκπιτ σε «στυλ μαχητικού», τα σπορ καθίσματα, το σπορ τιμόνι, τις επενδύσεις Alcantara, ένα μοναδικό σύστημα ήχου, Bluetooth και συνδεσιμότητα Wi-Fi.

Advertisement
Advertisement

Ο 3λιτρος 6κύλινδρος βενζινοκινητήρας biturbo έφτασε αισίως σε απόδοση τους 710 ίππους! Ως αποτέλεσμα, το αυτοκίνητο χρειάζεται σχεδόν 3,1 sec για να φτάσει τα πρώτα 100 km/h από στάση, με κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη. Η τελική ταχύτητα σταματά στα 338 km/h. Όποιος επιθυμεί να κυκλοφορεί σαν τον…Batman, να τον ενημερώσουμε πως το συγκεκριμένο kit θα είναι διαθέσιμο από τον Φεβρουάριο, με άγνωστη προς το παρόν τιμή αγοράς.