Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

BMW M1000RR τρώει σκόνη από Ferrari SF90 (+video)

Ελλάδα 13:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

BMW M1000RR τρώει σκόνη από Ferrari SF90 (+video)

ΝΕΑ

BMW M1000RR τρώει σκόνη από Ferrari SF90 (+video)

ΝΕΑ

Μια Ferrari των 1.000 ίππων τα βάζει με μια εξωτική BMW των 212 ίππων και η μάχη είναι πολύ ενδιαφέρουσα.

Advertisement
Advertisement

Ακόμα μια «κόντρα» μεταξύ αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας διοργανώθηκε από το βρετανικό Carwow. Συνήθως σε αυτές τις μονομαχίες οι μοτοσικλέτες έχουν τον πρώτο λόγο, ωστόσο όταν έχουμε αντιπάλους μια Ferrari SF90 των 1.000 ίππων και μια BMW M1000RR οι ρόλοι αντιστρέφονται.

Το hypercar της Ferrari είναι πραγματικά… εξωγήινο αποδίδοντας σχεδόν 1.000 ίππους και 800 Nm ροπής με βάρος που φτάνει τα 1.570 κιλά. Από την άλλη η εξωτική BMW M1000RR αποδίδει 212 ίππους και 113 Nm ροπής με βάρος που φτάνει τα 192 κιλά. Οι επιδόσεις της SF90 είναι τρομακτικές καθώς το 400άρι επιτυγχάνεται σε μόλις 9,6 δευτερόλεπτα, ενώ η BMW το πετυχαίνει σε 10 δευτερόλεπτα.

Advertisement
Advertisement

Η κόντρα χωρίζεται σε τρεις δοκιμασίες, την επιτάχυνση από στάση, την επιτάχυνση εν κινήσει και την επιβράδυνση. Στην περίπτωση της επιτάχυνσης από στάση η Ferrari ισοπεδώνει την BMW καθώς είναι εκπληκτικά πιο γρήγορη στην αρχική της αντίδραση. Η μοτοσικλέτα και στις τρεις περιπτώσεις επιτάχυνσης από στάση χάνει, κάτι που δύσκολα συναντάμε σε τέτοιες περιπτώσεις.

Η M1000RR παίρνει το αίμα της πίσω στη διαδικασία της επιτάχυνσης εν κινήσει. Καταφέρνει έστω και λίγο να επικρατήσει της Ferrari ανακτώντας λίγο την αυτοπεποίθησή της. Αργότερα όμως θα την χάσει και πάλι καθώς στη διαδικασία της επιβράδυνση χάνει και πάλι από την SF90, αλλά για ελάχιστη διαφορά.

Advertisement

Βίντεο της κόντρας Ferrari VS BMW.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Mercedes-Benz: To test και η «τούμπα» του Δημοσιογράφου τα άλλαξε όλα
Η επαρχία θρηνεί πολλά θύματα από τροχαία ατυχήματα!
Η VW θα επαναφέρει τους φυσικούς διακόπτες