Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

BMW Μ: Για πρώτη φορά στις μοτοσυκλέτες

Ελλάδα 21:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

BMW Μ: Για πρώτη φορά στις μοτοσυκλέτες

NEWSMOTO

BMW Μ: Για πρώτη φορά στις μοτοσυκλέτες

NEWSMOTO

Το τμήμα M Performance της BMW προσφέρει τις επιλογές «M» και τα εξαρτήματα βελτιώσεων για τις μοτοσυκλέτες της φίρμας. Η συνεργασία ξεκινά με το νέο S 1000 RR, που γίνεται εκρηκτικό.

Advertisement
Advertisement

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΕΥΟΦΥΛΑΞ (gskevo@gmail.com)

Η BMW Motorrad δοκιμάζει το «μαγικό φίλτρο» των εξαρτημάτων M Performance στα μοντέλα των μοτοσυκλετών της. Με την κυκλοφορία του νέου S 1000 RR, θα προσφέρει ένα πακέτο M, ως προαιρετικό εξοπλισμό. Το πακέτο θα είναι διαθέσιμο για πρώτη φορά από το εργοστάσιο για μια μοτοσικλέτα και περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία από εξαρτήματα «M Performance» ως έξτρα αξεσουάρ.

Advertisement
Advertisement

Έτσι και οι μοτοσυκλέτες των Βαυαρών ακολουθούν την φιλοσοφία του πιο δυνατού γράμματος στον κόσμο: Του «M». Είναι παγκόσμιο συνώνυμο της ταχύτητας και της γοητείας των αυτοκινήτων BMW υψηλής απόδοσης, που απευθύνονται σε πελάτες οι οποίοι αναζητούν απόδοση και μοναδικότητα.

Το πακέτο M για τη νέα BMW S1000 RR περιλαμβάνει τα εξής:

Βαφή στα χρώματα M Sport, M τροχούς από ανθρακόνημα, M ελαφριά μπαταρία (αγωνιστικού τύπου), M πλαίσιο με ρύθμιση ύψους στο πίσω μέρος και ρυθμιζόμενο ψαλίδι, M μονόσελο και Pro Mode

Advertisement

Η παρουσία της M για την BMW Motorrad θα γίνει περισσότερο έντονη με την συμμετοχή της BMW S 1000 RR στο παγκόσμιο πρωτάθλημα FIM World Superbike (WorldSBK) από την σεζόν του 2019.

Η νέα ομάδα θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα σε συνεργασία με τον Shaun Muir Racing και με αναβάτες: Τον νικητή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Superbikes (του 2013) Tom Sykes μαζί με τον πρωταθλητή Ευρώπης Superstock 1000 και πρωταθλητή IDM Markus Reiterberger.

Advertisement