Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

BMW M Driving Experience Days

Ελλάδα 19:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

BMW M Driving Experience Days

ΝΕΑ

BMW M Driving Experience Days

ΝΕΑ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι BMW M Driving Experience Days από την εταιρεία Σπανός ΑΕ. Η εκδήλωση είχε περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων κάτω από τις προδιαγραφές της BMW με τα μοναδικά M3 Competition, M4 Competition και M8 Gran Coupe.

Advertisement
Advertisement

Οι συμμετέχοντες είχαν την πρώτη μέρα την ευκαιρία να ζήσουν ένα ξεχωριστό Scenic Drive στους δρόμους της Αθήνας με αφετηρία το κατάστημα της Σπανός ΑΕ στη Γλυφάδα έως και τη Βάρκιζα. Με τις οδηγίες των πιστοποιημένων εκπαιδευτών της BMW κατάφεραν να αισθανθούν την οδηγική απόλαυση, που δίνουν τα αυτοκίνητα του τμήματος «Μ».

Τη δέυτερη μέρα της εκδήλωσης όσοι μετείχαν οδήγησαν τα BMW M στο Αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων για να πάρουν μέρος σε σεμινάριο εκπαίδευσης για ασφαλή σπορ οδήγηση. Οι συμμετέχοντες βίωσαν τις δυναμικές λειτουργίες των αυτοκινήτων και κάποιοι τυχεροί είχαν την ευκαιρία να συνοδηγήσουν σε «taxi-laps» με τους εκπαιδευτές.

Advertisement
Advertisement

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης ο οποίος οδήγησε την Μ4 Competition. Η παρουσία του ήταν ιδιαίτερη καθώς τόνισε πόσο σημαντικές είναι τέτοιου είδους διοργανώσεις αναφορικά με την ασφαλή οδήγηση.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την απονομή των πιστοποιητικών συμμετοχής και των αναμνηστικών δώρων.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δικαστής υποχρέωσε 23χρονο να πουλήσει τη BMW 440i του
Τέλος οι BMW X1 και X2 – Ερχονται οι νέες σε τιμή έκπληξη!
Μεγαλύτερη και με ηλεκτρική έκδοση η νέα BMW X2

Advertisement