Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

BMW 8 Series Gran Coupe: Πνεύμα και σαρξ πρόθυμα

Ελλάδα 2:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

BMW 8 Series Gran Coupe: Πνεύμα και σαρξ πρόθυμα

ΝΕΑ

BMW 8 Series Gran Coupe: Πνεύμα και σαρξ πρόθυμα

ΝΕΑ

Η νέα και εντυπωσιακή BMW 8 Series Gran Coupe θα αντικαταστήσει όπως όλα δείχνουν την αντίστοιχη 6άρα και θα παρουσιαστεί επίσημα στα τέλη του 2019. Αυτή η εταιρία έχει το μαγικό τρόπο να καθηλώνει τα πλήθη με τέτοιου είδους κατασκευές, κόσμημα στην αυτοκίνηση.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Με κωδική ονομασία G16 το σαγηνευτικό τετράθυρο coupe αναμένεται να πατήσει επάνω στην πλατφόρμα CLAR. Στα μηχανολογικά μέρη σίγουρα θα ξεχωρίζει μεταξύ άλλων η σοφιστικέ ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων στον πίσω άξονα, αλλά και η διάταξη ελατηρίων με τεχνολογία αέρα και στους δυο άξονες.

Εννοείται πως δεν θα μπορούσε να απουσιάσει από το χορό η πανίσχυρη M8, η οποία θα φορά τον V8 bi-turbo των 4 λίτρων κινητήρα βενζίνης, με ιπποδύναμη πάνω από 600 ονομαστικούς ίππους! Οι πιο τολμηροί και ενθουσιώδεις BMWάκηδες οδηγοί, θα προτιμήσουν την πισωκίνητη για περισσότερη τρέλα στο δρόμο, ενώ αντίστοιχα οι πιο ορθολογιστές θα εμπιστευθούν λογικά τις εκατοντάδες των ίππων της Βαυαρικής κυρίας στην προηγμένη τετρακίνηση με τον κωδικό xDrive. Τώρα στον τομέα των επιδόσεων, παρά το αυξημένο βάρος της ποιοτικής κατασκευής, τα πρώτα 100 km/h από στάση θα έρχονται σε χρόνο λιγότερο των 4 sec. Με τις υγείες μας το φθινόπωρο…

Advertisement
Advertisement