Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

«Black out» στo online σύστημα του υπουργείου Μεταφορών!

Ελλάδα 20:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

«Black out» στo online σύστημα του υπουργείου Μεταφορών!

ΝΕΑ

«Black out» στo online σύστημα του υπουργείου Μεταφορών!

ΝΕΑ

Καμία μεταβίβαση ή έκδοση πινακίδων ή αδειών κυκλοφορίας δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί καθώς έχει «πέσει» το πληροφοριακό σύστημα.

Advertisement
Advertisement

Εκτός λειτουργίας έχει τεθεί από το πρωί της Δευτέρας 11 Οκτωβρίου το online μηχανογραφικό σύστημα του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών μέσα στο οποίο καταχωρούνται τόσο οι νέες εγγραφές οχημάτων όσο και οι μεταβιβάσεις μεταχειρισμένων οχημάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsauto.gr τα στελέχη του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών προσπαθούν να επαναφέρουν το σύστημα αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει καταστεί ακόμη δυνατό με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί ένα «black out» στις Διευθύνσεις Μεταφορών όλης της Ελλάδας από τις πρώτες πρωϊνές ώρες!

Advertisement
Advertisement

Στελέχη της αγοράς επισημαίνουν πως αυτή η κατάσταση με το online σύστημα της Bull έχει οδηγήσει αρκετές φορές σε black out τις αγοραπωλησίες αλλά και τις ταξινομήσεις νέων οχημάτων στο άμεσο παρελθόν και κάτι πρέπει να γίνει επιτέλους με αυτή την κατάσταση.

Άλλωστε αρκετά προβλήματα έχει δημιουργήσει στην αγορά η έλλειψη ημιαγωγών και ένα επιπλέον θα ξεχυλίσει το ποτήρι.

Εισαγωγείς και έμποροι αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών προσπαθούν να εξηγήσουν τους πελάτες τους ότι οι καθυστερήσεις στις παραδόσεις καινούριων αλλά και μεταχειρισμένων οχημάτων οφείλεται στην «πτώση» του ηλεκτρονικού συστήματος του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και όχι σε δική τους υπαιτιότητα αλλά οι πελάτες στις περισσότερες περιπτώσεις είναι εξαγριωμένοι καθώς η καθυστέρηση παραλαβής του οχήματός τους αναβάλει και τις διακοπές τους.

Advertisement

Στελέχη του Υπουργείου καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να επαναλειτουργήσει το σύστημα το συντομότερο δυνατόν ώστε να μπορούν και πάλι να εκδίδονται πινακίδες κυκλοφορίας για καινούρια αυτοκίνητα και δίκυκλα και να ολοκληρώνονται τα αιτήματα των μεταβιβάσεων για μεταχειρισμένα οχήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέο «black out» στο online σύστημα του υπουργείου Μεταφορών!
Επιβεβαίωση Newsauto για το «black out» στις μεταβιβάσεις ΙΧ
Black out στο online σύστημα του υπουργείου Μεταφορών!

Advertisement