Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μπαίνει και η Bugatti στο Gran Turismo

Ελλάδα 0:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μπαίνει και η Bugatti στο Gran Turismo

ΝΕΑ

Μπαίνει και η Bugatti στο Gran Turismo

ΝΕΑ

Δεν είναι πια απλά περαστική μόδα αλλά φαίνεται πως… επιβάλλεται κάθε κατασκευαστής να δημιουργήσει το δικό του dream car για το Gran Turismo 6!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Ο νέος παίκτης στην ψηφιακή πλατφόρμα είναι η Bugatti που δημοσιοποίησε δύο teaser εικόνες που μας δίνουν μία πρόγευση ενόψει αυτού που θα παρουσιάσει – προφανώς ανοίγοντάς μας την όρεξη! Και στις δύο περιπτώσεις είναι σαφής η έμφαση στην αεροδυναμική απόδοση, ο ακραίος σχεδιασμός αλλά και το γεγονός πως το Vision GT θα φέρει τα εθνικά χρώματα της Γαλλίας.

Τα επίσημα αποκαλυπτήρια της εικονικής Bugatti θα πραγματοποιηθούν τον επόμενο μήνα, στο 66ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (17-27 Σεπτεμβρίου) αλλά σε αντίθεση με τα ακραία για τη συντηρητική εικόνα των άλλων κατασκευαστών δημιουργήματα, οι Γάλλοι σκοπεύουν με το εν λόγω σχέδιο, να μας δώσουν μία πραγματική γεύση από τη μελλοντική σχεδιαστικής τους γλώσσα.

Advertisement
Advertisement

«Το σχεδιαστικό DNA της Bugatti έχει φτάσει σε νέο στάδιο, έχει εξελιχθεί. Το πρωτότυπό μας για το Gran Turismo, θα είναι ακραίο και προσανατολισμένο στην επίτευξη των μέγιστων δυνατών επιδόσεων. Ακόμα κι έτσι όμως, αυτή η εξέλιξη στο σχεδιασμό θα δώσει μία εντυπωσιακή πρόγευση του μονοπατιού που θα ακολουθήσουμε τα επόμενα χρόνια», είπε χαρακτηριστικά ο Achim Anscheidt, επικεφαλής σχεδιασμού στη Bugatti.

Bugatti-Vision-Gran-Turismo-TEASER-c640short

To σχετικό δελτίο Τύπου από πλευράς της γαλλικής εταιρείας, περιελάμβανε και δηλώσεις του προέδρου της, Wolfgang Durheimer, που έκανε λόγο για… δώρο στους λάτρεις της μάρκας: «Αμέτρητοι άνθρωποι παγκοσμίως αγαπούν και θαυμάζουν τη Bugatti. Ενθουσιασμός των οποίο εκτιμούμε δεόντως. Το “Bugatti Vision Gran Turismo” θα κάνει τη μάρκα μας προσβάσιμη σε όλους τους gamers αλλά και τους λάτρεις του αυτοκινήτου, που δεν μπορούν να αποκτήσουν μία πραγματική Bugatti. Θα επωφεληθούν όλοι από την πρόσβαση που θα έχουν στη μάρκα μας. Αυτό είναι ένα project για το κοινό μας».

Advertisement

Περιμένουμε λοιπόν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα επόμενα teasers και φυσικά, την τελική αποκάλυψη!

Δείτε τον… ανταγωνισμό στους συνδέσμους που ακολουθούν:

Advertisement

Πατήστε εδώ για το Mazda LM55
Πατήστε εδώ για την Alpine Vision Gran Turismo
Πατήστε εδώ για το Chevrolet Chaparral 2x Visio
Πατήστε εδώ για το Subaru Viziv GT Concept
Πατήστε εδώ για το teaser της Corvette Vision GT

Πατήστε εδώ για το Toyota FT-1 Vision GT Concept

Πατήστε εδώ για την Aston Martin DP-100
Πατήστε εδώ για το Volkswagen Vision GTI
Πατήστε εδώ για το Lexus LF-LC GT Vision Gran Tusimo
Πατήστε εδώ για το Peugeot Vision Gran Turismo