Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

The Baby City: Για παιδιά πάντα ασφαλή και ευτυχισμένα!

Ελλάδα 0:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

The Baby City: Για παιδιά πάντα ασφαλή και ευτυχισμένα!

ΝΕΑ

The Baby City: Για παιδιά πάντα ασφαλή και ευτυχισμένα!

ΝΕΑ

Το παιδικό κάθισμα στο αυτοκίνητο δεν είναι απλά ένα αξεσουάρ, είναι ζωτικής σημασίας για το μέλλον των παιδιών μας.

Advertisement
Advertisement

Τα παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου είναι εξαιρετικά σημαντικά για τις μετακινήσεις καθώς παρέχουν ασφάλεια μειώνοντας δραματικά το ρίσκο τραυματισμού σε περίπτωση ατυχήματος. Είναι αδιανόητο να βάζουμε σε δεύτερη μοίρα την ασφάλεια των παιδιών επιλέγοντας στην τύχη ή ακόμα χειρότερα ένα μη ασφαλές κάθισμα όταν έχουμε παιδιά στο αυτοκίνητο, αφού ουσιαστικά παίζουμε με το ίδιο τους το μέλλον.

Το κάθισμα αυτοκινήτου για παιδιά όχι μόνο είναι απαραίτητο, αλλά θα πρέπει να είναι και ποιοτικό. Θα πρέπει να είναι πιστοποιημένο και να ακολουθεί τις προδιαγραφές ασφάλειας προκειμένου να προστατεύσει το παιδί σε περίπτωση ατυχήματος, να διασφαλίζει τη σωστή ορθοπεδική στάση του σώματος και παράλληλα να μην επιτρέπει την ανεξέλεγκτη κίνηση μέσα στο αυτοκίνητο.

Advertisement
Advertisement

Με πιο τρόπο όμως θα επιλέξουμε το σωστό και ποιοτικό κάθισμα; Ένα πολύ σημαντικό βήμα που πρέπει να κάνουμε είναι να εμπιστευτούμε τους ειδικούς που θα μας καθοδηγήσουν τόσο για την ποιότητα του προϊόντος, όσο και για την κατάλληλη επιλογή για το δικό μας παιδί. Κάπου εδώ έρχεται το κατάστημα The Baby City το οποίο χάρη στο άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και την κορυφαία εξυπηρέτηση θα μας ανοίξει το δρόμο για μια ποιοτική και ασφαλή επιλογή παιδικού καθίσματος.

Ανάμεσα στα προϊόντα που θα συναντήσει κανείς στο The Baby City βρίσκονται εταιρείες με κορυφαία εμπειρία και τεχνογνωσία στο τομέα των παιδικών καθισμάτων αυτοκινήτου. Προϊόντα της Cybex, της Britax Romer, της Maxi Cosi, της Joie, της Recaro και της Ossan είναι μερικά από εκείνα που θα έχει την ευκαιρία να δει κανείς από κοντά στην έκθεση και να φυσικά να ενημερωθεί για τις προδιαγραφές και τις πιστοποιήσεις ασφάλειας του κάθε καθίσματος.

Advertisement

Καθοριστικής σημασίας είναι η σωστή επιλογή καθίσματος για το κάθε παιδί. Το έμπειρο προσωπικό του The Baby City θα σας ξεναγήσει στον πολύ ενδιαφέροντα κόσμο των παιδικών καθισμάτων παρέχοντας πληροφορίες και λεπτομέρειες που αφορούν τόσο την ασφάλεια, όσο και την εργονομία του κάθε προϊόντος.

Advertisement

Οι τύποι και τα μεγέθη των καθισμάτων διαφέρουν και υπάρχουν επιλογές για όλες τις ηλικίες και τις σωματικές διαστάσεις των παιδιών. Ανάλογα λοιπόν με το ύψος, το βάρος και την ηλικία του παιδιού, οι άνθρωποι του The Baby City θα σας υποδείξουν τις ιδανικές λύσεις που θα μεγιστοποιήσουν την προστασία και την άνεσή του κατά την παραμονή του μέσα στο αυτοκίνητο.

Εκτός από την σωστή επιλογή του καθίσματος, οι άνθρωποι του The Baby City θα σας καθοδηγήσουν και θα σας ενημερώσουν για τη σωστή τοποθέτηση στο αυτοκίνητό σας, ενώ θα φροντίσουν να σας κρατήσουν ενήμερους για τυχόν αλλαγές στις τεχνικές προδιαγραφές, για ανακλήσεις και τη νομοθεσία που ισχύει στη χώρα μας περί παιδικών καθισμάτων.

Advertisement

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ ότι οι μετακινήσεις με το αυτοκίνητο μπορεί να είναι μια ευχάριστη διαδικασία και να τις έχουμε συνδυάσει με όμορφες στιγμές, αλλά δεν παύει η ασφάλεια να είναι προτεραιότητα. Οι επιβάτες που βρίσκονται μέσα στο αυτοκίνητο και ιδιαίτερα τα παιδιά θα πρέπει να είναι ασφαλή. Οφείλουμε λοιπόν να φροντίσουμε για την ποιότητα του παιδικού καθίσματος που θα επιλέξουμε ώστε να διασφαλίσουμε την άνεση και την ασφάλεια του παιδιού κατά τη διάρκεια της μετακίνησης. To Κατάστημα Βρεφικών Ειδών The Baby City, εγγυάται τη σωστή εξυπηρέτηση σας, ώστε να νιώθετε σίγουροι για την επιλογή σας και το μέλλον του παιδιού σας.