Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Aξίζει να κατεβάσετε το νέο Android Auto 8.0;

Ελλάδα 10:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Aξίζει να κατεβάσετε το νέο Android Auto 8.0;

ΝΕΑ

Aξίζει να κατεβάσετε το νέο Android Auto 8.0;

ΝΕΑ

Όπως συμβαίνει με όλα τα updates σε κάθε λογισμικό, η υπομονή είναι μία ανεκτίμητη αρετή.

Advertisement
Advertisement

Η είσοδος της Google και στα αυτοκίνητα είναι πλέον μία καθημερινότητα σε όλα τα επίπεδα. Κάτι που βάζει και την αυτοκίνηση στην λογική των υπολογιστών, με διαρκείς αναβαθμίσεις.

Οι εξοικειωμένοι με τις αντίστοιχες αναβαθμίσεις σε υπολογιστές ή τα κινητά τηλέφωνα, γνωρίζουν ότι κάθε καινούργια αναβάθμιση τις περισσότερες φορές προσθέτει αντί να λύνει θέματα. Τουλάχιστον μέχρι οι προγραμματιστές να βρουν τα bugs που έχουν ξεφύγει και να τα διορθώσουν (με ένα νέο… update!)

H Google παρέχει πλέον το Adroid Auto 8.0 στους χρήστες για dowload στα αυτοκίνητά τους. Όμως, όπως φαίνεται η διαδικασία μέσω του Google Play Store θα γίνει σε στάδια.

Advertisement
Advertisement

Κάτι που σημαίνει ότι δεν θα πάρουν όλοι τη νέα έκδοση αμέσως, αλλά όσοι βιάζονται μπορούν να κατεβάσουν το APK και να κάνουν την εγκατάσταση μόνοι τους.

Θεωρητικά μία νέα έκδοση του Android Auto θα είναι φορτωμένο με νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις στο UI και θα έχει και αρκετά bug fixes της ήδη υπάρχουσας έκδοσης.

Πάντως όπως συμβαίνει με όλες τις αναβαθμίσεις, καλύτερα να αφήσετε να περάσει το πρώτο διάστημα. Και πάντα ισχύει ο χρυσός κανόνας: αν κάτι δουλεύει, άφησέ το στην ησυχία του.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ποια χώρα αντιστάθηκε επί 11 χρόνια στην Google;
«Βιώσιμη τάση» η διαδικτυακή πώληση αυτοκινήτων για τη Google
Xάρτες Google ειδικά για ηλεκτρικά και PHEVs