Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Aventador και το make up

Ελλάδα 15:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Aventador και το make up

ΝΕΑ

Η Aventador και το make up

ΝΕΑ

Η Lamborghini εξετάζει εξονυχιστικά τις κινήσεις της προτού προβεί σε αυτές. Για παράδειγμα η Aventador και το διακριτικό μακιγιάρισμα της.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε πως μόνο οι ταπεινές κατασκευές περνούσαν τη φάση της ανανέωσης, προκειμένου να διατηρηθούν επίκαιρες και να προσελκύσουν κοινό. Οι μύθοι όμως δεν ανανεώνονται. Γεννιούνται και πεθαίνουν όπως τους θυμάται ο κόσμος. Η Lamborghini Aventador θέλει να αλλάξει το ρου της ιστορίας. Ίσως να είναι και ένα καπρίτσιο των σχεδιαστών της που θέλησαν  να παντρέψουν αισθητικά την Aventador S με την Lamborghini SV, για να δημιουργήσουν τη νέα Lamborghini Aventador. Νέα στα σημεία για να συνεννοούμαστε…

Εκτός από τις εντυπωσιακές δυο όψεις, εμπρός και πίσω, όταν φρεσκάρεις ένα supercar πρέπει πρώτα να παραθέτεις το λόγο. Γιατί η εμφάνιση από μόνη της δεν στέκει ως λογική δικαιολογία. Οπότε, αν ανατρέξεις στην αιτία, η απάντηση εδώ είναι η αεροδυναμική και τι μπορείς καλύτερο να αποκομίσεις από τις εισαγωγές αέρα στο «σμιλεμένο κορμί» του θηρίου.

Advertisement
Advertisement

Από τεχνικής πλευράς, παρότι οι πληροφορίες ρέουν με το σταγονόμετρο, νέα ηλεκτρονικά συστήματα θα κάνουν την εμφάνιση τους στην ανανεωμένη Lamborghini Aventador, συνοδεύοντας τον αναβαθμισμένο, λένε οι γλώσσες, κατά 50 ίππους θηριώδη κινητήρα της. Υπομονή μέχρι τον Μάρτιο, όταν μάθουμε περισσότερα.