Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

AUTOVISION: Το Δίκτυο μεγαλώνει ακόμη περισσότερο

Ελλάδα 8:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

AUTOVISION: Το Δίκτυο μεγαλώνει ακόμη περισσότερο

ΑΓΟΡΑ

AUTOVISION: Το Δίκτυο μεγαλώνει ακόμη περισσότερο

ΑΓΟΡΑ

Η AUTOVISION, το Νο 1 Δίκτυο Ιδιωτικών ΚΤΕΟ στην Ελλάδα, αναζητά συνεχώς νέους τρόπους ώστε να αναπτύσσεται και να βελτιώνει τις υπηρεσίες που παρέχει, με γνώμονα την ασφάλεια και την ικανοποίηση των πελατών της.

Advertisement
Advertisement

Tο Δίκτυο AUTOVISION αναπτύσσεται περαιτέρω στην Αττική αυξάνοντας τα σημεία εξυπηρέτησης πελατών του σε 13, καλωσορίζοντας μία νέα υπερσύγχρονη μονάδα στο Πικέρμι.

Το νέο ΚΤΕΟ βρίσκεται επί της Λεωφόρου Μαραθώνος 83 στο Πικέρμι,  έχει εύκολη πρόσβαση από κεντρικές οδικές αρτηρίες και εξυπηρετεί τα ανατολικά προάστια του νομού Αττικής.

Advertisement
Advertisement

Το AUTOVISION KTEO Πικερμίου διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, άρτια καταρτισμένο προσωπικό και παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες τεχνικού ελέγχου για όλες τις κατηγορίες οχημάτων. Ειδικότερα ελέγχονται επιβατικά οχήματα και φορτηγά έως 3,5 τόνων, δίκυκλα και βαρέα οχήματα. Διενεργούνται επίσης τεχνικοί έλεγχοι ADR-ATP και ειδικοί τεχνικοί έλεγχοι οχημάτων, όπως έλεγχοι εκπαιδευτικών οχημάτων και έλεγχοι μετατροπών (LPG, CNG, ABS).

Με το νέο ΚΤΕΟ, το Δίκτυο AUTOVISION ενισχύει την παρουσία του στην Αττική αυξάνοντας τα σημεία εξυπηρέτησης σε 13. Επιπλέον το Δίκτυο Ιδιωτικών ΚΤΕΟ της AUTOVISION καλύπτει το σύνολο της Ελλάδας και αναπτύσσεται:

  • Στην Αττική σε 13 σημεία (Μενίδι , Κηφισιά, Μεταμόρφωση, Σταυρός Αγίας Παρασκευής, Πικέρμι, Παιανία, Κορωπί, Βάρη, Ρέντη, Περιστέρι, Ν. Φάληρο, Ασπρόπυργος και Σαλαμίνα)
  • Στη Θεσσαλονίκη σε 2 σημεία (Θέρμη και Πολίχνη)
  • Στη Μακεδονία σε 11 σημεία (Πέλλα, Σέρρες, Μουδανιά, Πτολεμαϊδα, Δράμα, Καβάλα, Χρυσούπολη, 2 ΚΤΕΟ στην Κατερίνη, Κιλκίς και Καστοριά)
  • Στη Δυτική Ελλάδα σε 4 σημεία (Ιωάννινα, Πρέβεζα, Αγρίνιο, Ηγουμενίτσα)
  • Στη Θεσσαλία  σε 3 σημεία (Τρίκαλα, Καρδίτσα , Λάρισα)
Advertisement

  • Στη Στερεά Ελλάδα σε 2 σημεία (Λιβαδειά και Λαμία)
  • Στην Πελοπόννησο σε 7 σημεία (Αργολίδα, Κόρινθος, Καλαμάτα, Πάτρα, Αίγιο , Πύργος, Κυπαρισσία)
  • Στα νησιά σε 6 σημεία (2 ΚΤΕΟ στη Ρόδο,  Κάλυμνος, Ζάκυνθος, Πάρος, Κάρπαθος)
  • Στην Κρήτη σε 4 σημεία (2 ΚΤΕΟ στο Ηράκλειο, Μεσσάρα και Ρέθυμνο)
  • Μέσω των κινητών μονάδων τεχνικού ελέγχου εξυπηρετούνται τα νησιά Λέρος, Τήνος ,Άνδρος

Μπορείτε να προγραμματίσετε εύκολα & γρήγορα το ραντεβού σας στο AUTOVISION ΚΤΕΟ Πικερμίου καλώντας το 213 01 88000, τον πανελλαδικό αριθμό 10600 ή κλείνοντας ραντεβού online στο www.autovision.gr

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
AUTOVISION: Το ΚΤΕΟ όπως ακριβώς το θέλεις
Συνεργασία του ΚΤΕΟ της Autovision με το Ε.Κ.Α.Β.
Η AUTOVISION διευκολύνει την άμεση δράση του ΕΚΑΒ