Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η AUTOVISION διευκολύνει την άμεση δράση του ΕΚΑΒ

Ελλάδα 23:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η AUTOVISION διευκολύνει την άμεση δράση του ΕΚΑΒ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η AUTOVISION διευκολύνει την άμεση δράση του ΕΚΑΒ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Στην καθημερινότητά μας υπάρχουν πολλοί αφανείς ήρωες, που είναι πάντα σε κίνηση, φροντίζοντας για το καλό όλων μας. Ήρωες δίχως πανοπλίες και υπερδυνάμεις, που ενίοτε, χρειάζονται κι αυτοί μία μικρή κίνηση στήριξης. Μία τέτοια προσφέρει η AUTOVISION προς το ΕΚΑΒ.

Advertisement
Advertisement

Με αίσθημα ευθύνης προς την κοινωνία, η AUTOVISION προχώρησε σε μια πράξη αλληλεγγύης, στηρίζοντας μια ομάδα «ηρώων» της δύσκολης περιόδου που διανύουμε. Με ποιο τρόπο;

Αναγνωρίζοντας τη συμβολή των ΕΚΑΒ στην καθημερινή μάχη με τον κορονοϊό (και όχι μόνο), το Δίκτυο Ιδιωτικών ΚΤΕΟ της AUTOVISION, που είναι το μεγαλύτερο στην Ελλάδα, θα παρέχει για τα επόμενα 3 χρόνια δωρεάν τεχνικό έλεγχο αλλά και ενδιάμεσους εκούσιους ελέγχους σε όλα τα οχήματα του ΕΚΑΒ! Πράγμα που ισχύει τόσο για τα ασθενοφόρα, όσο και για τις μοτοσυκλέτες.

Advertisement
Advertisement

Μία σημαντική κίνηση από την AUTOVISION, που πέραν των άριστων υπηρεσιών προς τους πολίτες, είναι γνωστή και για το κοινωνικό της έργο. Σε μια κοινωνία που δοκιμάζεται για περισσότερο από έναν χρόνο και θα συνεχίσει να δοκιμάζεται, θα διασφαλίσει με τους ελέγχους της πως τα οχήματα του στόλου του ΕΚΑΒ θα κινούνται με ασφάλεια. Τόσο για τους οδηγούς και αναβάτες, όσο και για τους μεταφερόμενους.

Μία μικρή κίνηση, που όμως έχει τεράστιο αντίκτυπο, αφού θα διευκολύνει την άμεση δράση του ΕΚΑΒ – για όσους έχουν ανάγκη!

Advertisement

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που η AUTOVISION, προχωρά σε Ενέργεια Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Έχοντας πολύ ψηλά στις αξίες της τον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον, η AUTOVISION αναπτύσσει διαρκώς δράσεις και πρωτοβουλίες που ωφελούν το κοινωνικό σύνολο. Στηρίζει ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες και οργανισμούς, όπως το «Χαμόγελο του Παιδιού» και τα «Παιδικά Χωριά SOS»,  αναπτύσσει δράσεις που αφορούν στην οδική ασφάλεια και την εκπαίδευση των πολιτών αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος, μέσω της βελτίωσης των διαδικασιών τεχνικού ελέγχου που αφορούν την μέτρηση εκπομπής καυσαερίων των ελεγχόμενων οχημάτων στα ΚΤΕΟ του Δικτύου και με την εφαρμογή κανόνων ανακύκλωσης των αναλωθέντων υλικών τόσο από το προσωπικό των ΚΤΕΟ όσο και από τους πελάτες τους.

Μπορείτε να δείτε περισσότερα για το κοινωνικό έργο της AUTOVISION πατώντας εδώ.

Advertisement

autovision-esoteriko1000x600

Όλα αυτά, από μία εταιρεία που εκπροσωπεί το μεγαλύτερο Δίκτυο Ιδιωτικών ΚΤΕΟ, με 50 και πλέον σημεία σε όλη την Ελλάδα. Πιο αναλυτικά, το Δίκτυο Ιδιωτικών ΚΤΕΟ της AUTOVISION αριθμεί 12 σημεία στην Αττική, 2 σημεία στη Θεσσαλονίκη, και έχει επίσης παρουσία στη Μακεδονία, στη Δυτική, Ελλάδα, στη Στερεά Ελλάδα, στη Θεσσαλία, στην Πελοπόννησο, στα νησιά και στην Κρήτη, καλύπτοντας το σύνολο της επικράτειας. Επίσης με στόχο την κάλυψη των αναγκών τεχνικού ελέγχου οχημάτων ακόμα και σε απομακρυσμένες νησιωτικές περιοχές, η AUTOVISION – πρωτοπόρος όπως πάντα – διαθέτει δύο πλήρως εξοπλισμένες κινητές μονάδες, στις οποίες πραγματοποιείται τεχνικός έλεγχος για επιβατικά οχήματα έως 3,5 τόνων και δίκυκλα, από ειδικά εκπαιδευμένο ελεγκτικό προσωπικό.

Advertisement

Στο Δίκτυο ΙΚΤΕΟ της ΑUTOVISION παρέχονται ολοκληρωμένες υπηρεσίες τεχνικού ελέγχουσε όλες τις κατηγορίες οχημάτων,  επιβατικών, φορτηγών και δικύκλων, καλύπτοντας πλήρως τις απαιτήσεις του πολίτη και του επαγγελματία οδηγού.

Άλλωστε η AUTOVISION εγκαινίασε πρωτοπόρες διαδικασίες στον τεχνικό έλεγχο οχημάτων, εφαρμόζοντας πρώτη την αυτοματοποιημένη διενέργεια ελέγχου με την χρήση ειδικού μηχανολογικού εξοπλισμού, σε συνεργασία με αναγνωρισμένους προμηθευτές του εξωτερικού.

Με στόχο την καλύτερη και αποτελεσματικότερη ενημέρωση των πελατών για τις προθεσμίες ελέγχου η AUTOVISION φροντίζει για την έγκαιρη επικοινωνία μαζί τους μέσω email, sms και τηλεφωνικά.

Επίσης μέσω της ιστοσελίδας www.autovision.gr οι πελάτες μπορούν να ενημερωθούν για τις προθεσμίες ελέγχου, να ορίζουν υπενθύμιση για τεχνικό έλεγχο, να κλείσουν το ραντεβού τους online και να ενημερωθούν για τις ειδικές προσφορές  που ισχύουν σε συγκεκριμένα καταστήματα του Δικτύου.

Από το 2004 έως και σήμερα στα Ιδιωτικά ΚΤΕΟ της AUTOVISION έχουν διενεργηθεί πάνω από 10.000.000 τεχνικοί έλεγχοι οχημάτων. Σε ετήσια βάση διενεργούνται περίπου 800.000 τεχνικοί έλεγχοι σε όλες τις κατηγορίες οχημάτων.