Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Audi TT RS: Προ των πυλών η ανανεωμένη έκδοση

Ελλάδα 14:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Audi TT RS: Προ των πυλών η ανανεωμένη έκδοση

ΝΕΑ

Audi TT RS: Προ των πυλών η ανανεωμένη έκδοση

ΝΕΑ

Η κορυφαία έκδοση του Audi TT, με το ακρώνυμο RS, μπήκε σχετικά πρόσφατα στην γκάμα του γερμανικού μοντέλου, αλλά αυτό δεν εφησύχασε τους ανθρώπους από το Ίνγκολσταντ, που πλέον βρίσκονται στην διαδικασία αισθητικής ανανέωσης του συγκεκριμένου μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

Οι πρώτες καμουφλαρισμένες σε συγκεκριμένα σημεία φωτογραφίες είναι γεγονός, και δείχνουν ότι η αισθητική ανανέωση θα είναι περιορισμένη. Ξεκινώντας από το εμπρός τμήμα, το TT RS θα διαθέτει επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, με τα φώτα ημέρας LED να είναι τοποθετημένα χαμηλότερα, ενώ μικρές αλλαγές αναμένονται και στα πλαϊνά των φτερών.

audi-tt-rs-refresh-spy-photos (2)-chariatis-530

Πίσω, όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες, το καμουφλάζ είναι πιο έντονο, δείχνοντας ότι πιθανότατα οι αλλαγές να είναι πιο σημαντικές, με νέα φώτα και διαφορετικής σχεδίασης και μεγέθους διαχύτη, σε σχέση με την υπάρχουσα γενιά του TT RS. Επιπροσθέτως, τα πλαϊνά μαρσπιέ  φαίνονται πιο έντονα, ιδιαίτερα προς το πίσω μέρος του αμαξώματος. Προς το παρόν, δεν υπάρχουν φωτογραφίες από το εσωτερικό, αλλά διάφορες πηγές αναφέρουν ότι η Audi θα τοποθετήσει ένα αναβαθμισμένο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, αλλά και νέες επενδύσεις.

Advertisement

audi-tt-rs-refresh-spy-photos (1)-chariatis-640

Μυστήριο παραμένει εάν το ανανεωμένο TT RS θα εφοδιάζεται με νέο κινητήρα. Πάντως, το τρέχον μοντέλο διαθέτει ένα από τα ισχυρότερα μηχανικά σύνολα στην κατηγορία μέχρι και 2,5 λίτρα, το οποίο αποδίδει 400 PS, με τη ροπή να φτάνει τα 48,9 kgm. Η κίνηση μεταφέρεται μόνιμα στους τέσσερις τροχούς, μέσω ενός διπλού συμπλέκτη αυτόματου κιβωτίου 7 σχέσεων S tronic με paddle shifts στο τιμόνι.

Advertisement