Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To Audi RSQ5 με 450 ίππους

Ελλάδα 23:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To Audi RSQ5 με 450 ίππους

ΝΕΑ

To Audi RSQ5 με 450 ίππους

ΝΕΑ

Η κορυφαία έκδοση του νέου Audi Q5 αναμένεται να παρουσιαστεί στην έκθεση της Γενεύης. Όπως όλα δείχνουν, η ισχύς του μοντέλου θα φτάσει τους 450 ίππους.

Advertisement
Advertisement

Eπιμέλεια: Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Η Audi δεν έχει ακόμη αποκαλύψει επίσημα κάποιο στοιχείο σχετικά με το RSQ5. Ωστόσο, η είδηση για το ντεμπούτο του μοντέλου στην έκθεση της Γενεύης στις αρχές Μαρτίου, προέκυψε μετά από δηλώσεις του επικεφαλής του τμήματος Audi Sport. Έτσι, ο Stephan Winkelmann αποκάλυψε ότι η κατηγορία του Q5 είναι πολύ σημαντική για τη φίρμα και επιβεβαίωσε ότι η κορυφαία έκδοση του θα αποκαλυφθεί στο Motor Show της Ελβετίας. Σχετικά με την σχεδίαση του μοντέλου, όπως μπορούμε και από την ηλεκτρονικά επεξεργασμένη εικόνα που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, περιμένουμε ένα αρκετά μυώδες αμάξωμα σύμφωνο με τον χαρακτήρα του αυτοκινήτου.

Το μηχανικό σύνολο που θα αναλάβει την κίνηση του Audi RSQ5 θα είναι πιθανότατα ο κινητήρας 2,9 V6 biturbo που εξοπλίζει την Porsche Panamera με ισχύ στους 450 ίππους. Εφόσον τελικά ισχύσει κάτι τέτοιο αναμένουμε επιτάχυνση 0-100 km/h σε 4,5 sec και τελική ταχύτητα στα 250 Km/h ηλεκτρονικά περιοριζόμενη.

Advertisement
Advertisement