Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Audi RS6 Avant με την εμφάνιση του Quattro του 1980

Ελλάδα 21:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Audi RS6 Avant με την εμφάνιση του Quattro του 1980

ΝΕΑ

Audi RS6 Avant με την εμφάνιση του Quattro του 1980

ΝΕΑ

Η Abimelec Design παρουσιάζει μία ψηφιακή απεικόνιση για την οπτική βελτίωση/ανανέωση του Audi RS6 Avant με στοιχεία από το παρελθόν.

Advertisement
Advertisement

 

Όταν μιλάμε για γρήγορα και cool Station Wagon το Audi RS6 Avant είναι το πρώτο μοντέλο το οποίο μας έρχεται στο μυαλό. Το τελευταίο RS6 Avant αναμφίβολα ακολουθεί την παράδοση και θα συνεχίσει να είναι ένα από τα πιο επιθυμητά μοντέλα της Audi στην αγορά. Άλλωστε, το RS6 είναι μπορεί να γίνει το αυτοκίνητο που χρειαζόμαστε: Συνδυάζει την πρακτικότητα με τις εκρηκτικές επιδόσεις και εκπληκτική οδική συμπεριφορά σε ένα κομψό πακέτο που είναι δύσκολο να μην σας αφήσει ασυγκίνητους.

Πρώτη παρουσίαση του Audi RS6 Avant των 600 PS

Advertisement
Advertisement

Σίγουρα, δεν είναι όλα τέλεια για το RS6, και μιλάμε για την τιμή του η οποία στην Ελλάδα ξεκινά από τα 178.300 ευρώ. Βέβαια με το Avant Audi σας προσφέρει 600 ίππους,  που μπορούν να το κινήσουν μέχρι τα 305 χλμ της τελικής του ταχύτητας (0-100 σε 3,5 δευτερόλεπτα) και να σταματά ακαριαία όταν είναι εξοπλισμένο με τα προαιρετικά κεραμικά φρένα.

Ενώ δεν υπάρχει τίποτα να πούμε για τα μηχανικά μέρη και την απόδοσή τους υπάρχουν κάποιες αντιρρήσεις για το σχήμα του Audi RS6 Avant. Φυσικά υπάρχουν πολλά studio σχεδιασμού που έχουν πολλές καλές ιδέες όπως το Abimelec Design, που μας παρουσιάζει το όραμά του για ένα οπτικά βελτιωμένο RS6.

ABT Audi RS6 Avant ταχύτερο από R8!

Advertisement

Οι ψηφιακές εικόνες δείχνουν ότι το γρήγορο Wagon μοιάζει να κινείται ακόμη και σε στάση με τα πιο πλατιά φτερά, μαζί με έναν μεγαλύτερο διαχύτη/σπόϊλερ καθώς και μία μεγαλύτερη πίσω πτέρυγα. Το πιο επιθετικό κιτ αμαξώματος συμπληρώνεται από τα χρώματα της Audi Sport εμπνευσμένα από το Audi Quattro S1, το οποίο κέρδισε το Pikes Peak ο Walter Röhrl το 1987. Εκτός από τα χρώματα, το RS6 Avant της Abimelec Design διαθέτει άλλο ένα στοιχείο της δεκαετίας του 1980: Τους τροχούς Rotiform, που χρησιμοποιούσε η Audi Sport.

Advertisement