Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Audi RS3 Sedan: Το αρνάκι έγινε λύκος!

Ελλάδα 5:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Audi RS3 Sedan: Το αρνάκι έγινε λύκος!

ΝΕΑ

Audi RS3 Sedan: Το αρνάκι έγινε λύκος!

ΝΕΑ

Μην αναρωτηθείτε εάν αυτό το επιθετικό body kit γεμίσει απειλητικά τον καθρέπτη σας. Να ανοίξετε αμέσως το δρόμο και να το χαζέψετε όσο προλαβαίνετε τόσο στο πλάι με τους τεράστιους τροχούς, όσο και πίσω με τις εντυπωσιακές απολήξεις της εξάτμισης.

Advertisement
Advertisement

Του Γιάννη Τσιρογιάννη (giannistsirogiannis@hotmail.com)

Εντός υπάρχουν μικρές κόκκινες πινελιές ενώ στον έξτρα εξοπλισμό διατίθεται μια ψηφιακή οθόνη αντί του πίνακα οργάνων, με τον κωδικό Virtual Cockpit. Από εκεί μπορείς να αντλήσεις πολύτιμες πληροφορίες για το «υπερόπολο», όπως είναι η πίεση των ελαστικών, η ροπή αλλά και οι δυνάμεις G ανά δευτερόλεπτο.

Audi-RS3_Sedan-2017-640

Advertisement
Advertisement

Το νέο τετρακίνητο Audi RS3 Sedan φορά τον θηριώδη 2,5 TFSI κινητήρα με τους πέντε κυλίνδρους στη φαρέτρα του, τους 400 ίππους και τα 480 Nm ροπής. Ο εκπληκτικός κινητήρας συνεργάζεται όπως αναμενόταν με αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων διπλού συμπλέκτη και paddles πίσω από το τιμόνι, χωρίς μάλιστα εναλλακτική επιλογή για κάποιο εξάρι χειροκίνητο κιβώτιο.

Σε επίπεδο επιδόσεων που ενδιαφέρουν πολύ το καυτό κοινό του, το νέο RS3 Sedan φτάνει τα 100 km/h από στάση σε 4,1 sec, ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 km/h.

Audi-RS3_Sedan-2017-interior-640

Advertisement

Η ανάρτηση όπως προβλέπει το πρωτόκολλο των απανταχού γρήγορων έσφιξε, ενώ τα φρένα μεγάλωσαν και ενισχύθηκαν περαιτέρω.