Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Audi R8 850 HP: More is more

Ελλάδα 14:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Audi R8 850 HP: More is more

ΝΕΑ

Audi R8 850 HP: More is more

ΝΕΑ

Το Audi R8 V10 plus δεν χρειάζεται συστάσεις. Το απόλυτο supercar είναι πομπός συγκινήσεων, με τις δυνατότητες του στο δρόμο, πέρα από την εντυπωσιακή εικόνα του. Εδώ σπάει τα κοντέρ ιπποδύναμης.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ

Ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος Wheelsandmore αναλαμβάνει τους 610 ίππους της εργοστασιακής έκδοσης να τους αυξήσει παρακαλώ στους 850, γαρνίροντας τους με… σχεδόν 60 kgm ροπής. Αυτοί οι εντυπωσιακοί αριθμοί προέρχονται από ένα νέο κιτ υπερσυμπίεσης, ενισχυμένες ράβδους σύνδεσης, πιστόνια υψηλής απόδοσης, ένα μπλοκέ διαφορικό της Drexler, βελτιωμένες κυλινδροκεφαλές και χειροποίητη εξάτμιση που φέρει ρυθμιζόμενες βαλβίδες.

Audi-R8-640

Advertisement
Advertisement

Δεν υπάρχει βίντεο ή κλιπ ήχου που να αποτυπώνει τον ήχο της εξάτμισης, αλλά πρόκειται για ένα ασφαλές στοίχημα ότι αυτός ακούγεται άγριος. Συμπληρώστε και το μπλοκέ διαφορικό τύπου Drexler και έχετε ολοκληρωμένη την εικόνα.

Και μια ο λόγος για εικόνα, το συνολικό styling είναι μάλλον υποτονικό σε σύγκριση με μερικά άλλα τροποποιημένα Audi R8 εκεί έξω, ωστόσο, η Wheelsandmore ψηφίζει την ουσία από το θέαμα.

Γι αυτό άλλωστε φόρεσε στο γερμανικό «κτήνος», μια πλήρως ρυθμιζόμενη ανάρτηση αγωνιστικών καταβολών, για να βεβαιωθείτε ότι το συγκεκριμένο R8 παραμένει κολλημένο στο δρόμο, ακόμη κι όταν πλησιάζετε τα… 300 km/h.