Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Atlas: Το ουκρανικό off-road θηρίο (video)

Ελλάδα 10:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Atlas: Το ουκρανικό off-road θηρίο (video)

ΝΕΑ

Atlas: Το ουκρανικό off-road θηρίο (video)

ΝΕΑ

Εάν σας αρέσουν το off-road σε δύσκολες συνθήκες και να μπορείτε να κινείστε με ευκολία σε όλα τα τερέν, τότε το Atlas είναι αυτό που ψάχνετε!

Advertisement
Advertisement

Το Atlas (δεν έχει καμία σχέση με το SUV της Volkswagen) δεν είναι απλά ακόμα ένα τυπικό off-road όχημα, κάτι που είναι ξεκάθαρο από την πρώτη ματιά. Η ουκρανική εταιρεία σχεδίασε το μοντέρνο όχημα από το 2019 και έχει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε τερέν πρόκειται να συναντήσει στον δρόμο του. Μάλιστα, κινείται με ιδιαίτερη ευκολία και μέσα στο νερό, χάρη στους τεράστιους τροχούς.

Όταν λέμε για τεράστιους τροχούς, εννοούμε ότι το ύψος τους φτάνουν τα 1,65 μέτρα, ενώ η απόσταση από το έδαφος του αμαξώματος είναι στα 58 εκατοστά. Το Atlas εφοδιάζεται με έναν 1.5 turbodiesel κινητήρα της Renault και η μέγιστη ταχύτητα που μπρορεί να φτάσει σε ξηρά είναι τα 60 χλμ./ώρα. Από την άλλη, μέσα στο νερό κινείται με 7 χλμ./ώρα. Η αυτονομία του, εφόσον το ρεζερβουάρ είναι γεμάτο, είναι τα 800 χιλιόμετρα.

Το ευρύχωρο εσωτερικό φιλοξενεί έως και 12 άτομα και οι θέσεις δείχνουν να είναι πολύ αναπαυτικές. Ο οδηγός κάθεται στο κέντρο με αποτέλεσμα να έχει πολύ καλή πανοραμική ορατότητα.

Advertisement
Advertisement

Ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι δεν αποτελεί κάποιο ιδιαίτερο όχημα και οποιοσδήποτε μπορεί να το οδηγήσει εφόσον έχει δίπλωμα αυτοκινήτου. Εάν κάποιος ενδιαφέρεται για την αγορά, τότε θα πρέπει να καταθέσει περίπου 130.000 ευρώ.

Θα το παραγγέλνατε;

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Σε κρίση η αγορά αυτοκινήτου στην Ευρώπη λόγω Ουκρανίας
Ποιά είναι σήμερα η πιο αγαπημένη μάρκα των Ελλήνων;
Χάος στη Γερμανία προκαλεί το «πάγωμα» των επιδοτήσεων!

 

Advertisement