Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ατύχημα για τον γκουρού των Bitcoin

Ελλάδα 17:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ατύχημα για τον γκουρού των Bitcoin

ΝΕΑ

Ατύχημα για τον γκουρού των Bitcoin

ΝΕΑ

Ένας από τους πλέον σημαντικούς επενδυτικούς συμβούλους για κρυπτονομίσματα στη Βρετανία, έχασε τον έλεγχο της Lamborghini Huracan Performante του και στην έστειλε σε ένα βαθύ χαντάκι.

Advertisement
Advertisement

 

Πιθανότατα την αγόρασε με Bitcoins και προφανώς με τον ίδιο τρόπο θα πληρώσει τις ζημιές που της προκάλεσε, όταν έχασε τον έλεγχο της Lamborghini Huracan Performante που οδηγούσε και την «έστειλε» σε ένα βαθύ χαντάκι κοντά στο σπίτι του. Ο παθών, είναι ο Michael Hudson που θεωρείται ένας από τους γκουρού της συμβουλευτικής για επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα, ο οποίος ισχυρίζεται πως έχασε τον έλεγχο του Ιταλικού υπεραυτοκινήτου του, λόγω νερών που λίμναζαν στο δρόμο και οδήγησαν σε υδρολίσθηση.

Advertisement
Advertisement

 

Το μόνο που κατάφερε ο Hudson ήταν να αποφύγει μια κολώνα φωτισμού και να «στείλει» την Huracan του να «αναπαυτεί» σε ένα βαθύ χαντάκι, προκαλώντας κάποιες ζημιές στις πανάκριβες επιφάνειες του μοντέλου της μωβ Lamborghini και όχι μόνο. Το συμβάν έγινε πολύ κοντά στο σπίτι του, όπου και κατέληξε –με τα πόδια- αμέσως μετά τη διευθέτηση της απομάκρυνσης του αυτοκινήτου από το σημείο.

Advertisement