Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ateca, πιο σημαντικό για τη Seat και από το Leon!

Ελλάδα 18:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ateca, πιο σημαντικό για τη Seat και από το Leon!

ΝΕΑ

Ateca, πιο σημαντικό για τη Seat και από το Leon!

ΝΕΑ

Η Seat, ίσως η πιο… ριγμένη από τις μάρκες του ομίλου Volkswagen, ξεπέρασε σε πωλήσεις το 2015 τις 400.000 νέα αυτοκίνητα, επιστρέφοντας στα επίπεδα προ ύφεσης (2007). Το best seller της ισπανικής μάρκας είναι το Leon, ένα αναμφίβολα αξιόλογο μοντέλο στην μικρομεσαία κατηγορία. Όμως μέσα στο 2016 έρχεται… κάτι με ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Το Ateca, ένα μικρομεσαίο SUV μήκους 4,36 m., δεν θα ξεπεράσει σε πωλήσεις το Leon, όμως η παρουσία του αναμένεται να έχει πολλαπλά οφέλη. Σηματοδοτεί την είσοδο της στην πιο δημοφιλή κατηγορία στην Ευρώπη, ενώ επίσης η έλευσή του «θα παίξει σημαντικό ρόλο στη βελτίωση της εικόνας της μάρκας», όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Seat, Luca de Meo.

Σε απλά… ισπανικά, το λανσάρισμα του Ateca θα προσφέρει κύρος στη Seat, η γκάμα της οποία έχει πολλά κενά. Η παρουσία του στις εκθέσεις της μάρκας θα αποτελέσει μαγνήτη για νέους πελάτες, ακόμη κι αν αυτοί επιλέξουν στο τέλος το Leon ή το Ibiza. Και αυτή είναι μόνο η αρχή, καθώς τα επόμενα χρόνια θα προστεθούν και άλλα μοντέλα.

Advertisement
Advertisement

Το Seat Ateca θα διατίθεται τόσο με κίνηση στους μπροστινούς όσο και σε όλους τους τροχούς, με κινητήρες TSI και TDI, από 115 έως 190 PS. Όλες τις πληροφορίες θα τις βρείτε με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ.