Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Aston Martin Vanquish 25 σε μόλις 25 μονάδες

Ελλάδα 13:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Aston Martin Vanquish 25 σε μόλις 25 μονάδες

ΝΕΑ

Aston Martin Vanquish 25 σε μόλις 25 μονάδες

ΝΕΑ

Είναι το πρώτο δημιούργημα της νέας απασχόλησης του Ian Callum, μετά την αποχώρησή του από την JLR. Όπως προδίδει και το όνομα, η Vanquish 25 θα παραχθεί με τα σήματα της Aston Martin σε 25 μόλις μονάδες.

Advertisement
Advertisement

Μόλις 25 Aston Martin Vanquish 25 θα παραχθούν, με την επίβλεψη του σχεδιαστή Ian Callum που πρόσφατα συνταξιοδοτήθηκε από την JLR. Το Callum Design Group, που είναι η νέα απασχόληση του Callum, παρουσίασε τώρα την Vanquish 25 που έχει κάποιες αισθητικές διαφοροποιήσεις σε σχέση με την τυπική έκδοση του μοντέλου έτσι όπως την έχουμε μέχρι τώρα γνωρίσει.

Advertisement
Advertisement

Οι εργασίες γίνονται στο Warwick, εκεί που έχει την έδρα της η νέα εταιρεία του Callum. Ο κινητήρας είναι ο τυπικός V12 του μοντέλου, με επεμβάσεις στο λογισμικό της μονάδας διαχείρισης, στο σύστημα εισαγωγής και εξαγωγής, με αποτέλεσμα η απόδοση να φτάνει τους 600 ίππους. Πέραν του τυπικού αυτόματου κιβωτίου που συνοδεύει το αυτοκίνητο, ο Callum προσφέρει και ένα εναλλακτικό 6άρι αυτόματο με διαφορετική κλιμάκωση για πιο sport διάθεση.

Οι σύγχρονες επεμβάσεις πέραν της εμφάνισης, αφορούν και στα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί για πολλά panels του αμαξώματος ενώ τα φώτα αποτελούνται από LED’s εμπρός και πίσω. Τα φρένα είναι μεγαλύτερα και από κεραμικά υλικά, ενώ και οι ζάντες ελαφρού κράματος έχουν διάμετρο 20 ιντσών. Στην καμπίνα υπάρχει νέος διάκοσμος αλλά και πιο σύγχρονο infotainment με μεγάλη οθόνη για τον έλεγχο των νέων λιετουργιών. Τα αυτοκίνητα που θα χρησιμοποιηθούν για την παραγωγή της Vanquish 25, είτε θα είναι απευθείας από τη γραμμή παραγωγής της Aston Martin, είτε θα προκύψουν από ιδιοκτήτες που θέλουν να κάνουν την αναβάθμιση ή να τα πουλήσουν. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν πληροφορίες για το κόστος του εγχειρήματος, που προφανώς δεν θα είναι χαμηλό.

Advertisement