Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Άσκηση απομάκρυνσης ακινητοποιημένου οχήματος στον Κηφισό

Ελλάδα 15:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Άσκηση απομάκρυνσης ακινητοποιημένου οχήματος στον Κηφισό

ΝΕΑ

Άσκηση απομάκρυνσης ακινητοποιημένου οχήματος στον Κηφισό

ΝΕΑ

Σε λιγότερο από 10 λεπτά μεταφέρθηκε ακινητοποιημένο όχημα που βρισκόταν ακινητοποιημένο στη ΛΕΑ της λεωφόρου Κηφιού από τα ειδικά οχήματα της Περιφέρειας Αττικής.

Advertisement
Advertisement

Η εκπαίδευση είναι κάτι πολύ σημαντικό και αυτό το έχει υπόψη της η Περιφέρεια Αττικής που διαχειρίζεται ένα τεράστιο οδικό δίκτυο, μεταξύ αυτών και τη λεωφόρο Κηφισού. Αυτός είναι και ο λόγος που την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου στις 10:00 π.μ. πραγματοποίησε με την υποστήριξη της Τροχαίας Αττικής άσκηση ετοιμότητας και απομάκρυνσης ακινητοποιημένου οχήματος από μηχανική βλάβη.

Το σενάριο ήθελε ένα όχημα με πρόβλημα στον κινητήρα να βρίσκεται σταθμευμένο στην ΛΕΑ, όπου από εκεί τα οχήματα της Περιφέρειας θα το απομάκρυναν όσο το δυνατόν ταχύτερα.

Στόλος οχημάτων…

Αρχικά το πρώτο όχημα της Περιφέρειας στάθμευσε στη ΛΕΑ και πίσω από το επιβατικό αυτοκίνητο προκειμένου να ενημερώνει τους διερχόμενους οδηγούς για το συμβάν.

Advertisement
Advertisement

Ένα δεύτερο κάθισε δίπλα του για μεγαλύτερη ασφάλεια ενώ ταυτόχρονα εμφανίστηκε το γερανοφόρο όχημα μαζί με άλλα δύο. Αυτό που μετέφερε υλικά για αποκατάσταση τυχόν ζημιών του δρόμου και ένα που καθάρισε το οδόστρωμα από όσα λάδια και υλικά είχαν πέσει.

Το… μάζεψαν σε 10 λεπτά

Η διαδικασία διήρκησε λιγότερα από 10 λεπτά, όπου το όχημα φορτώθηκε στη νταλίκα και μεταφέρθηκε με ασφάλεια εκτός αυτοκινητόδρομου.

Advertisement

Να σημειώσουμε πως στην συγκεκριμένη άσκηση ετοιμότητας το παρών έδωσε τόσο ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης όσο και ο Ταξίαρχος – Διοικητής της Τροχαίας Αττικής, Χρήστος Παπαφιλίππου.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δίπλα στους σεισμοπαθείς σε Τουρκία και Συρία ο Όμιλος Πετρόπουλος
Πώς κατασκευάζονται οι αλυσίδες για τα αυτοκίνητά μας; (+video)
Στο κανάλι του ANT1 η Formula 1