Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ασιατική πρεμιέρα για τη Ghost Series II

Ελλάδα 12:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ασιατική πρεμιέρα για τη Ghost Series II

ΝΕΑ

Ασιατική πρεμιέρα για τη Ghost Series II

ΝΕΑ

Μερικούς μήνες μετά τα παγκόσμια αποκαλυπτήριά της, η Rolls Royce Ghost Series II έκανε και την ασιατική της πρώτη εμφάνιση, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Τσενγκντού.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Πρόκειται για μία αγορά πολύ σημαντική για όλους τους κατασκευαστές πολυτελών οχημάτων. Πάντως στο… έκθεμα στο νέο Εκθεσιακό και Συνεδριακό κέντρο Century City, δεν υπήρχαν ιδιαιτερότητες για τη συγκεκριμένη αγορά.

Παίρνει ώθηση από τον γνωστό twin-turbo W12 κινητήρα χωρητικότητας 6.6 lt και συνδυάζεται με το γνωστό ZF κιβώτιο οκτώ σχέσεων. Και αισθητικά, οι διαφορές σε σχέση με το μοντέλο που λανσαρίστηκε το 2009, δεν είναι θεμελιώδεις. Νέου σχεδιασμού φωτιστικά σώματα που πλέον ενσωματώνουν τεχνολογία LED, μικρές πινελιές ανά το αμάξωμα και ανασχεδιασμένοι προφυλακτήρες για να χαρίζουν αίσθηση μεγαλύτερου όγκου και δυναμισμού είναι μερικά από τα νέα στοιχεία.

Advertisement
Advertisement

Παράλληλα, η Rolls-Royce έχει αναγκαστικά επενδύσει σημαντικά σε τομείς χρήσιμους στους πελάτες της, που ως… επιχειρηματίες και άνθρωποι του χρήματος, εκτός από τις δεδομένες άφθονες πολυτέλειες, χρειάζονται σύνδεση στο Internet, δορυφορική σύνδεση (Satellite Aided Transmission) και άλλες σχετικές ανέσεις.