Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Arteon, η ναυαρχίδα της Volkswagen

Ελλάδα 17:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Arteon, η ναυαρχίδα της Volkswagen

ΝΕΑ

Arteon, η ναυαρχίδα της Volkswagen

ΝΕΑ

Ένα μεγάλο και πολυτελές sedan θα αποκαλύψει τον Μάρτιο στη Γενεύη η Volkswagen. Το όνομά του είναι Arteon και αντιπροσωπεύει ένα τετράθυρο αυτοκίνητο με χαμηλή σιλουέτα και πέμπτη που ανοίγει μέχρι ψηλά για εύκολη πρόσβαση στο χώρο αποσκευών. Η μάρκα από το Βόλφσμπουργκ έδωσε στη δημοσιότητα ένα επίσημο σκίτσο (θυμίζει αρκετά το προφίλ της Panamera), ενώ ως συνήθως θα ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα οι φωτογραφίες.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Το όνομα του μεγάλου Volkswagen προέρχεται από τις λέξεις Art (τέχνη) και eon που όπως στο Phideon (κυκλοφορεί στην Κίνα) χαρακτηρίζει τον πολυτελή χαρακτήρα του. Θα τοποθετηθεί στη γκάμα πάνω από το Passat και το λανσάρισμά του στην ευρωπαϊκή αγορά θα γίνει το καλοκαίρι του 2017.

Η Volkswagen δεν έκανε γνωστές λεπτομέρειες για τις διαστάσεις ή τα μηχανικά μέρη του Arteon, θα ποντάραμε πάντως ότι θα ξεπερνά σε μήκος τα 5 m. και θα εφοδιάζεται με V6 κινητήρες, ενώ αρκετά πιθανή είναι και η υβριδική έκδοση. Στον εξοπλισμό θα περιλαμβάνεται λογικά και σύστημα ημι-αυτόνομης οδήγησης.

Advertisement
Advertisement