Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Αρουραίοι εναντίον Tesla

Ελλάδα 2:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αρουραίοι εναντίον Tesla

Mobility

Αρουραίοι εναντίον Tesla

Mobility

Οι ιδιοκτήτες Tesla είναι μεταξύ αυτών που αντιμετωπίζουν το διαρκώς διογκούμενο πρόβλημα με τις «επιθέσεις» αρουραίων στις καλωδιώσεις των αυτοκινήτων στις ΗΠΑ.

Advertisement
Advertisement

Πρόκειται για ένα πρόβλημα που έχει να κάνει με τις μονώσεις των καλωδίων, που στα μοντέλα της Tesla είναι από σόγια και αντιμετωπίζονται ως… λιχουδιές από τα ποντίκια.

Ο αριθμός των περιστατικών με τα ακινητοποιημένα αυτοκίνητα εξαιτίας «επίθεσης» αρουραίων, όλο και αυξάνεται. Η Tesla είναι η αυτοκινητοβιομηχανία που ξεχωρίζει ανάμεσα σε αυτές που χρησιμοποιούν τα νέας σύνθεσης καλώδια, που αντί για πλαστικό μονωτικό στα καλώδια έχουν ένα άλλο υλικό, που βασίζεται στη σόγια και τα καθιστά πιο φιλικά προς το περιβάλλον. Σύμφωνα με το New York Post, τα παράπονα των ιδιοκτητών των μοντέλων της Tesla που δέχονται επίθεση από αρουραίους, όλο και αυξάνονται, με το πρόβλημα να παίρνει διαστάσεις μεταξύ των ιδιοκτητών και να αποτελεί λόγο διαρκούς ανησυχίας.

Advertisement
Advertisement

Στην πραγματικότητα, η ανησυχία αυτή προκύπτει και από το γεγονός πως μια τέτοια βλάβη, δεν καλύπτεται από καμία ασφαλιστική εταιρεία ανεξάρτητα από τις καλύψεις και το πόσο υψηλό είναι το ασφάλιστρο. «Οι περισσότερες αυτοκινητοβιομηχανίες χρησιμοποιούν τη σόγια στη μόνωση των καλωδίων που χρησιμοποιούν, επειδή είναι φθηνότερο σαν υλικό και καλύτερο για το περιβάλλον», δήλωσε ο σύμβουλος after sales της Tesla, Jose Solis, απαντώντας σε ένα email πελάτη που αντιμετώπισε το συγκεκριμένο πρόβλημα και σύμφωνα με δήλωσή του, έχει μείνει χωρίς το αυτοκίνητό του για δύο και πλέον μήνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H Tesla ελέγχει τον Elon Musk ή μήπως το αντίθετο;
O Elon Musk επιβεβαιώνει πως το Tesla Cybertruck θα έχει τετραδιεύθυνση
Η Porsche δεν ποντάρει στα ιπτάμενα ταξί

Advertisement

 

 

Advertisement

 

 

 

Advertisement